Bucureştenii din Sectorul 6 ies în stradă: „Domnul primar Mănescu s-a ascuns de ani de zile”

Locuitorii din Sectorul 6 au anunțat că se vor plimba în jurul "a ceea ce într-un viitor incert va fi Parcul Drumul Taberei", sâmbătă, 21 februarie, începând cu ora 14:00. Bucureştenii protestează în speranța că vor atrage atenţia autorităţilor pentru a termina mai repede lucrările de modernizare a parcului.

20 feb. 2015, 14:29
Bucureştenii din Sectorul 6 ies în stradă: „Domnul primar Mănescu s-a ascuns de ani de zile”

Lucrările de modernizare a parcului Drumul Taberei au început în primăvara anului 2013, atunci autoritățile promiteau redeschiderea parcului după aproape un an, adică în vara anului 2014, însă lucrările s-au prelungit până în prezent.

Organizatorii evenimentului au creat o pagină dedicată pe Facebook care se numește „Plimbare în jurul parcului Drumul Taberei”, scrie b354.ro.

Vom profita de vremea frumoasă care se anunță, ne vom aminti de ceea ce a fost odată parcul nostru, vom face poze, vom filma și vom lega panglici de doliu pe gardul parcului. Luați-vă famiile, părinți, copii, bunici, vecinii, camerele foto, video, telefoanele mobile și panglica neagră de pus pe gard! Întâlnirea va fi la intrarea din dreptul pieței Drumul Taberei„, se arată în descrierea evenimentului.

CITEŞTE ŞI Lucrările la Parcul Drumul Taberei sunt aproape GATA FOTO

„Dacă «domnul primar» Rareș Mănescu s-a ascuns de ani de zile și comunică doar pe facebook prin intermediul consilierilor care-i updatează pagina, noi trebuie să ne facem văzuți și auziți”, scrie un locuitor al sectorului pe site-ul zecelucruri.ro.

Traseul plimbării, postat pe pagina de facebook este următorul: „În jurul orei 14:15 vom porni în direcția Romancierilor, prin fața „serelor”. Vom face stânga pe strada Târgu Neamț, apoi vom merge pe Topolovăț, stânga pe Drumul Taberei și iar stânga pe Brașov, până la locul de pornire. Cei care aveți mesaje de transmis dlui primar, primăriei vă rog să le aduceți cu dumneavoastră sub orice formă. Și nu uitați pănglicuța neagră de pus pe gard! Filmați și fotografiați tot ce puteți, până vi se termină bateriile sau se umplu cardurile! Vă rog să îi izolați pe cei violenți, agresivi, scandalagii, nu răspundeți provocărilor”, a scris utilizatorul Regele Ionescu pe pagina evenimentului.