Bucureştenii, după ce Nicuşor Dan a vorbit despre demolarea blocului lor: „Numai Ceauşescu mai dărâma casele oamenilor!”

Într-o postare pe Facebook, Nicușor Dan a sugerat că este posibil ca un bloc în care s-au mutat 70 de familii să fie demolat ca urmare a procesului intentat de Asociația „Salvați Bucureștiul”.

RomaniaTV.net
29 oct. 2019, 21:08
Bucureştenii, după ce Nicuşor Dan a vorbit despre demolarea blocului lor: „Numai Ceauşescu mai dărâma casele oamenilor!”

Afirmația lui Nicușor Dan, de altfel fără susținere legală, i-a alarmat pe oamenii care și-au cumpărat legal și de bună credință apartamentele în blocul de pe Maria Rosetti 38.

Oamenii spun că numai Ceaușescu a îndrăznit să ceară demolarea locuințelor românilor!

Locatarii de pe Maria Rosetti sunt indignați că sunt dați în judecată de ONG-urile controlate de Nicușor Dan după ce și-au cumpărat apartamente într-un bloc construit și recepționat legal. Cel mai tare se simt amenințați de faptul că Nicușor Dan vorbește deschis despre demolarea blocului în care locuiesc: „i-am sfătuit să cheme în garanție primarul care a dat autorizația astfel încât în situația în care se dispune demolarea blocului ilegal …”.

Citeşte mai mult pe cetateanul.net