Bucurie de nedescris în familia Crudu! Ana Maria a născut un băiețel superb și sănătos. Ce a postat pe rețelele de socializare la scurt timp

Ana Maria Crudu este sora mult cunoscutei asistente TV, Daniela Crudu. Se pare că surorile au renunțat la viața de noapte și OnlyFans pentru a se dedica vieții de familie. Recent, Ana a născut un băiețel superb, pe care l-a și postat pe rețelele de socializare.

11 oct. 2023, 16:43
Bucurie de nedescris în familia Crudu! Ana Maria a născut un băiețel superb și sănătos. Ce a postat pe rețelele de socializare la scurt timp
Bucurie de nedescris în familia Crudu! Ana Maria a născut un băiețel superb și sănătos. Ce a postat pe rețelele de socializare la scurt timp

Familia Crudu s-a mai îmbogățit cu un membru! Ana Maria, sora fostei asistente TV, Daniela Crudu, a născut un băiețel sănătos și frumos foc. De altfel, Ana Maria a și postat primele imagini cu micuțul, aflat chiar în brațe tăticului său.

Citește și: Carmen Chindriș a dat lovitura cu hitul „Ziua-n care tu m-ai sărutat”. I-au intrat în buzunar nu mai puțin de 500.000 euro într-o singură seară: „Noi cântăm o oră, maxim două”

Domnul Nelu, tatăl surorilor Crudu a fost cel care a dat veste cea mare, respectiv faptul că și Ana Maria este însărcinată și că va naște toamna aceasta. Bomba showbiz-ului a fost dată la botezul fiicei Danielei, care a avut loc cu aproximativ o lună în urmă.

„Și Ana Maria să fie într-un ceas bun, e și ea însărcinată acum. Trebuie să nască în septembrie. După câte știu, un băiețel, frumos foc. L-am văzut și eu în aparate. Mă uitam ca la poarta nouă”, a declarat tatăl Danielei Crudu, la petrecerea de botez a fetiței Danielei Crudu, pentru Antena Stars.

Ana Maria Crudu, în vârstă de 35 de ani, a devenit mămică cu foarte puțin timp în urmă, iar vedeta a postat prima imagine cu micuțul nou-născut, chiar de ziua soțului ei, Adrian Neagu. În fotografie, băiețelul se află în brațele tatălui său, iar descrierea este una extrem de emoționantă.

„La mulți ani, tăticule!”, a scris vedeta, alături de simpatica poză.

La scurt timp după ce Daniela Crudu a rămas însărcinată, a urmat și Ana Maria. Surorile Crud sunt amândouă extrem de active pe conturile lor de OnlyFans, platformă pe care reușesc să adune venituri substanțiale. Mai mult de atât, Ana Maria a dezvăluit pentru Click! că pozele pe care le posta pe rețeaua pentru adulți erau realizate chiar de soțul ei, Adrian Neagu.

„M-am gândit că o să îmi pară rău la bătrânețe că nu am făcut asta! M-am gândit „de ce nu?” Soțul meu este pasionat de fotografie și de mine. Îmi face chiar soțul pozele! Îi place să îmi facă poze!”,a declarat Ana Crudu, în exclusivitate pentru Click!

Ana Maria Crudu a oficializat relația cu Adrian Neagu în luna iunie a anului 2022. Cununia religioasă a avut loc în Italia, iar cununia civilă a avut loc cu una an înainte, în Suedia, acolo unde cei doi porumbei s-au stabilit. Adrian locuiește din copilărie în Suedia și are cetățenie suedeză și lucrează ca şofer de camion.

„Ne-am îndrăgostit pe loc şi nu m-am mai întors acasă. Am venit pentru o vacanță și am rămas pentru totdeauna acolo”, a declarat Ana Maria Crudu , în exclusivitate pentru Click!

Citește și: Barbie de România vrea să-şi micşoreze sânii. Bianca Drăguşanu: „Femeile care o duc spre mai natural sunt mai frumoase”