Carmen Chindriș a dat lovitura cu hitul „Ziua-n care tu m-ai sărutat”. I-au intrat în buzunar nu mai puțin de 500.000 euro într-o singură seară: „Noi cântăm o oră, maxim două”

Când spui Carmen Chindriș, spui, cel mai adesea, "Ziua-n care tu m-ai sărutat". Este hitul cu care Carmen și Taraful Rutenilor au dat lovitura pe piața muzicii de petrecere.

11 oct. 2023, 16:27
Carmen Chindriș a dat lovitura cu hitul „Ziua-n care tu m-ai sărutat”. I-au intrat în buzunar nu mai puțin de 500.000 euro într-o singură seară: „Noi cântăm o oră, maxim două”

Carmen Chindriș este veche în peisajul muzical românesc, dar lovitura a dat-o abia în pandemie. Artista este prezentă în showbizul românesc din anul 1998, dar succesul l-a cunoscut abia după lansarea pieselor „Ziua în care tu m-ai sărutat”, „Două perechi de ochelari de soare”.

Eu sunt în acest peisaj din 1998. Niciodată nu mi-am proiectat succesul pe care-l am acum. Adică a fost în subconștient visul, dar s-a întâmplat pentru că făcând ceea ce-ți dorești, cam astea sunt rezultatele„, a declarat artista într-un interviu pentru CANCAN

Carmen Chindriș a dat lovitura cu hitul „Ziua-n care tu m-ai sărutat”. A câștigat 500.000 euro într-o seară

Carmen recunoaște că cea mai bună seara a ei și a tarafului a fost cea în care au câștigat nu mai puțin de 500.000 de euro. Iar asta înseamnă un program artistic de o oră, maximum două.

Dă știrea aia, când am făcut 500.000 €. Vezi, mă, că am glumit. Că n-au fost 500.000 €, au fost vreo 50 €, cam așa!„, spune Livius Lauruc, un membru al trupei.

Păi și să zicem, cu suma? Că au fost 500.000 €? Într-o seară. Sau poate chiar într-o oră. Că noi cântăm o oră, maxim două„, a dezvăluit Carmen Chindriș pentru sursa citată.

Citeste si Cum și-a cunoscut Victor Rebengiuc marea dragoste. Era căsătorit și și-a părăsit soția pentru femeia cu 10 ani mai tânără, care l-a făcut tată

De ce nu s-a măritat Carmen Chindriș până la 32 de ani: „Nu fug să caut. Stau şi aştept”

La 33 de ani, vârstă la care mulţi sunt aşezaţi la casa lor, Carmen Chindriş, solista Tarafului Rutenilor, nu stă cu gândul la măritiş. Artista este de părere că nu trebuie să-ţi cauţi sufletul-pereche, ci să-l aştepţi căci vine la momentul potrivit. Curios referitor la viaţa personală a lui Carmen, Romică Țociu a întrebat-o direct de ce nu este măritată.

Un om când se mărită sau se însoară i se întâmplă nu caută, nu fuge să caute. Stă și așteaptă”, a spus artista în emisiunea Unu la 1, dând de înţeles că nu se simte presată de ideea măritişului şi că aşteaptă ca lucrurile să decurgă natural, de la sine, fără să le forţeze.

Citeste si Barbie de România vrea să-şi micşoreze sânii. Bianca Drăguşanu: „Femeile care o duc spre mai natural sunt mai frumoase”