Bucurie fără margini în familia arhidiaconului Mihail Bucă. După ce fiica sa s-a vindecat de leucemie, protopsaltul și soția sa au o veste uriașă

Arhidiaconul Mihail Bucă și soția sa, Daniela, sunt în culmea fericirii. După ce fiica lor de numai cinci ani, Irene-Ecaterina, s-a vindecat în mod miraculos de leucemie, în familia Bucă este mare sărbătoare. Protopsaltul Catedralei Patriarhale și soția sa au dat o veste uriașă.

01 mai 2023, 10:31
Bucurie fără margini în familia arhidiaconului Mihail Bucă. După ce fiica sa s-a vindecat de leucemie, protopsaltul și soția sa au o veste uriașă
Bucurie fără margini în familia arhidiaconului Mihail Bucă. După ce fiica sa s-a vindecat de leucemie, protopsaltul și soția sa au o veste uriașă

Bucurie fără margini în familia arhidiaconului Mihail Bucă. Arhidiaconul Mihail Bucă și soția sa au trecut de la agonie la extaz. După ce au trecut print-o experiență cumplită prin care nici un părinte din această lume nu ar trebui să treacă, Dumnezeu pe care părintele arhidiacon îl slujește cu atâta râvnă de zeci de ani le-a adus mângâiere și bucurie în familie.

Citește și Sara, tânăra care a sensibilizat o ţară întreagă, a murit la 18 ani după o grea suferinţă VIDEO

Bucurie fără margini în familia arhidiaconului Mihail Bucă

La scurt timp după ce a anunțat că fiica sa cea mică, Irene-Ecaterina, s-a vindecat în mod miraculos de leucemie, chiar în Săptămâna Patimilor, părintele Mihail Bucă și soția sa, Daniela, au avut parte de o experiență pe care nu mulți oameni reușesc să o trăiască în această viață.

Aceștia au fost duminică nași pentru a 18 oară, o performanță dacă stăm să ne gândim că sunt cupluri care nu au cununat niciodată.

Cum au ajuns arhidiaconul și soția sa campioni ai nășitului? Ei bine, Mihail și Daniela Bucă sunt un cuplu extrem de iubit și de apreciat de majoritatea credincioșilor din țară și asta pentru că emană dragoste și bunătate prin toți porii.

Cei doi sunt un exemplu pentru majoritatea cuplurilor de la noi pentru că deși sunt căsătoriți de foarte mulți ani și au împreună cinci copii, se iubesc la fel ca în prima zi, iar asta îi face să fie nașii ideali.

Preoții spun că de regulă nașii sunt aleși după simpatia pe care o ai faţă de ei, după viaţa morală pe care o duc, după ceea ce reprezintă ei din punct de vedere religios. Pentru că alegerea naşilor este o chestiune care ţine de credinţă și de relige, Mihail și Daniela Bucă au tot ce le trebuie la acest capitol, poate chiar mai mult.

Fiica arhidiaconului Mihail Bucă s-ar fi vindecat de leucemie

Fiica de aproape 5 ani a arhidiaconului Mihail Bucă s-a vindecat de leucemie. Însă, rezultatele medicilor sunt doar dătătoare de speranță, nu înseamnă că Irene-Ecaterina a scăpat de leucemie definitiv. Ea va continua tratamentul cu citostatice.

„În Săptămâna Patimilor, Irene a făcut noi analize. Iar rezultatele primite în Săptămâna Luminată sunt cele pe care le tot așteptam: măduva ei NU mai are celule atinse de înfiorătoarea boală. Cităm din rezultatul analizelor medicale: ”Concluzie: Boala minimă reziduală nedetectabilă”, a transmis arhidiaconul.

Micuţa Irene s-a născut cu sindromul Down, iar mai apoi a fost diagnosticată și cu leucemie. Pe durata tratamentului fetitei, părintele a decis să se îi fie alaturi în spital.

Cel care este și fondatorul și dirijorul grupului pslatic ”Tronos” al Patriarhiei Române este recunoscător tuturor celor care i-au sărit în ajutor pentru ca fiica lui să se facă sănătoasă. Totuși, rezultatele medicilor sunt unele dătătoare de speranță, dar cea mică trebuie să continue tratamentul cu citostatice.

” (…)Vin în fața voastră cu plecăciune, recunoștință și bucurie. Mă plec spre toți cei care ne-ați fost alături în acest an, sub toate felurile, dar mai ales prin rugăciune. Astăzi, pot să vă fac părtași și la bucuria noastră. În Săptămâna Patimilor, Irene a făcut noi analize.

Rrezultatele primite în Săptămâna Luminată sunt cele pe care le tot așteptam: măduva ei NU mai are celule atinse de înfiorătoarea boală. Citez din rezultatul analizelor medicale: ”Concluzie: Boala minimă reziduală nedetectabilă”, a transmis duhovnicul, pe Facebook.

Citește și Arhidiaconul Mihail Bucă, slujitor în cadrul Patriarhiei Române, trece prin clipe cumplite şi solicită ajutor financiar. Fiica sa, diagnosticată cu leucemie