Bucurie totală în familia lui Smiley și a Ginei Pistol. Este vorba despre venirea pe lume a unui bebeluș: „Când l-am anunțat, a sărit în sus de bucurie”

Un nou motiv de bucurie în familia lui Smiley și a Ginei Pistol. Cei doi au primit o veste la care nu se așteptau.

10 oct. 2023, 12:55
Bucurie totală în familia lui Smiley și a Ginei Pistol. Este vorba despre venirea pe lume a unui bebeluș: „Când l-am anunțat, a sărit în sus de bucurie”
Un nou motiv de bucurie pentru Gina Pistol și Smiley

Smiley și Gina Pistol sunt din nou în culmea fericirii, după ce au primit vestea venirii pe lume a unui copil. Atunci când au aflat despre venirea pe lume a celui mic, cei doi au sărit în sus de fericire. O bună prietenă de familie a anunțat că este însărcinată, nimeni alta decât Alina Dincă, fostă concurentă de la „Vocea României”.

Citește și: Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat. Când se întoarce vedeta pe micile ecrane: „Am nevoie de puțin timp să mă refac și pe urmă să mă prezint în fața oamenilor”

Gina Pistol i-a dat tinerei mămici cărțile pe care și ea le-a citit în perioada în care a fost însărcinată. Anunțul a fost făcut de Alina Dincă, care lucrează alături de Smiley ca vocal coach, încă din 2011. Cei doi sunt foarte buni prieteni, iar tânăra s-a căsătorit civil recent, fiind deja în primul trimestru de sarcină.

„Cumva, ne așteptam să se întâmple, așa că surpriza nu a fost atât de mare. Am fost și suntem doar mulțumitori lui Dumnezeu că lucrurile s-au întâmplat așa cum ne-am dorit, iar bebe e bine și crește sănătos. Vom avea o fetiță”, a declarat Alina Dincă pentru unica.ro.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Smiley. Cum se înţeleg şi ce relaţie au, de fapt, cei doi

Alina Dincă a vorbit și despre reacția plină de bucurie și entuziasm pe care au avut-o Smiley și Gina Pistol, atunci când le-a spus că este însărcinată.

„Legat de prietenia noastră, pe amândoi îi cunosc înainte să formeze un cuplu. Gina este o căldură de om. Când l-am anunțat pe Smiley că sunt însărcinată, a sărit în sus de bucurie. Iar Gina a început să caute cărțile pe care le-a citit în perioada în care era însărcinată și mi le-a dat pe toate.

De fiecare dată când ne vedem îmi povestește la ce să mă aștept și cum să primesc tot ceea ce simt. E un sprijin important”, a mai spus aceasta.