Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat. Când se întoarce vedeta pe micile ecrane: „Am nevoie de puțin timp să mă refac și pe urmă să mă prezint în fața oamenilor”

Gina Pistol a dezvăluit că îi este dor de televiziune și că se va întoarce cât de repede va putea pe micile ecrane, în fața miilor de admiratori.

04 oct. 2023, 17:23
Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat. Când se întoarce vedeta pe micile ecrane: „Am nevoie de puțin timp să mă refac și pe urmă să mă prezint în fața oamenilor”
Când revine Gina Pistol pe micile ecrane

Gina Pistol a decis să ia o pauză de la cariera sa de prezentatoare pentru a acorda mai multă atenție creșterii fetiței sale și a lui Smiley. Chiar dacă a fost o hotărâre care a avut în spate cele mai bune intenții, vedeta a mărturisit că îi lipsește televiziunea, așa că se pregătește să revină pe micile ecrane.

Citește și: Declarații șocante făcute de Gina Pistol după începutul noului sezon „Chefi la cuțite”: „Adevărul este că mă simțeam…”

De câteva luni, soția lui Smiley a decis să dispară o vreme din lumina reflectoarelor pentru a petrece mai mult timp alături de familie. Cu toate astea, recunoaște că nu s-a obișnuit în totalitate cu această pauză. Gina Pistol a mărturisit că ia în calcul revenirea în televiziune, dar, pentru moment, va mai sta departe de publicul larg.

„Și mie îmi lipsește televiziunea. Sunt într-o perioadă în care eu am nevoie de mine mai mult decât are televiziunea de mine. Am nevoie de puțin timp să mă refac și pe urmă să mă prezint în fața oamenilor cu aceeași energie cu care i-am obișnuit. A fost o perioadă puțin mai grea pentru mine și încerc să mă reîntregesc, să mă adun”,  a spus Gina Pistol, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Gina Pistol a spus adevărul! Cu ce se ocupă fratele ei mai mic. Foarte puțină lume și-ar fi imaginat: „Nu știu dacă o să vină acasă”

Vedeta a recunoscut că schimbările prin care a trecut după ce a devenit mamă au făcut-o să ia decizia de a renunța pentru o vreme la televiziune. Ea recunoaște că ajunsese să se simtă epuizată atât fizic, cât și psihic.

„Inclusiv că am devenit mamă, inclusiv că am avut COVID de două ori într-un an, inclusiv că am avut un burnout, toate în același an, toate au dat cu mine de pământ și atunci am realizat că sănătatea mea fizică și psihică este mai importantă decât orice proiect. Până nu sunt eu bine cu mine, stau așa puțin în umbră”, a mai spus vedeta.