Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Smiley. Cum se înţeleg şi ce relaţie au, de fapt, cei doi

Filip Maria are 33 de ani, s-a căsătorit primul cu aleasa inimii, Mariana, şi e ocupă de firma HaHaHa Production, casa de producţie deţinută de fratele său, celebrul Smiley, şi de Marius Moga.

04 oct. 2023, 08:34
Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Smiley. Cum se înţeleg şi ce relaţie au, de fapt, cei doi
Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Smiley. Cum se înţeleg şi ce relaţie au, de fapt, cei doi

Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Smiley. Cei doi au o relație foarte apropiată, dovada fiind că Filip Maria se ocupă de afacerile lui Smiley. Deși este mezinul familiei, tânărul afacerist și-a pus pirostriile primul și i-a luat-o înainte fratelui mai mare. Filip Maria s-a cununat civil la începutul acestui an cu Mariana, o antreprenoare de succes, are o firmă de catering care livrează, în special, pentru corporații.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, apel de urgenţă către Reghecampf. „Nu au nicio vină copiii, ei trebuie să rămână fraţi”

Filip Maria a absolvit Liceul Zinca Golescu din Pitești și Universitatea Tehnică de Construcții București, Construcții Civile Industriale și Agricole. Este manager general al casei de producții HaHaHa Production din 2015. „Înainte să vin la HaHaHa Production credeam că lucrurile sunt mai simple și mai clare. Nu îmi puteam imagina dinamica acestei companii privind din afară. Acum 3 ani aveam doar 8 angajați în timp ce în 2018 am ajuns la 26 angajați. Odată ce am înțeles cum funcționează lucrurile, am implementat o structură de departamente funcționale creând mai multă ordine în organizație. Cred că a fost prima și cea mai importantă măsură, deoarece compania se afla deja la un nivel la care avea nevoie de asta și astfel am reușit să creștem an de an”, a dezvăluit Filip Maria pentru Capital.

Citeşte şi: Cove, mărturisire surprinzătoare după 23 de ani despre relaţia cu Andreea Marin. „Dacă m-ar suna acum… Ne doream acelaşi lucru!”

„Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică. Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul”, mărturisea Smiley într-un interviu acordat pentru Pro TV.