Bulgarii ne fură 4.000 de turişti de 1 Mai

Peste 4.000 de români vor petrece concediul de 1 Mai în Bulgaria. Asta şi pentru că plajele de acolo arată impecabil. Ei au făcut curat cu mult timp înainte, iar hotelurile sunt deja deschise.

RomaniaTV.net
25 apr. 2012, 05:46
Bulgarii ne fură 4.000 de turişti de 1 Mai

Bulgaria, ca şi România, a pornit de la aceleaşi hoteluri construite pe timpul comunismului. Numai că ale lor arată cu totul altfel. Asta poate şi pentru că sunt deschise tot timpul anului.

„Cele două hoteluri din complexul nostru sunt chiar pe plajă şi, datorită atmosferei şi a preţurilor, în staţiunea Nisipurile de Aur vor fi mulţi turişti români”, a afirmat Gheorghi Borisov, managerul unui hotel de 4 stele din faimoasa staţiune de pe litoralul bulgar. 

Managerii bulgari au înteles în timp util că trebuie să îşi adapteze serviciile la cerinţele pieţei. Aşa se face că în staţiuni vin mulţi germani, francezi, ruşi  şi din ce în ce mai mulţi români.

„Serviciile noastre sunt de calitate, iar vremea, nisipul, totul este perfect pentru clienţii noştri”, a spus la rândul ei Elena Ilieva, sefa recepţiei unui hotel.

Trei zile de cazare, cu meniu all-inclusive la un hotel de patru stele costă 90 de euro de persoană. Tarifele pachetelor luate prin agenţiile de turism sunt cu cel puţin 20% mai mici decât cele oferite la recepţie.

„Agenţiile de turism din Romania au pachete pornind de la 45, 30 de euro cu pensiune completa la doua stele, 3 stele, iar la hotelurile de 4 si 5 stele ofertele sunt diferenţiate, pot fi şi de la 35, 40 de euro pe zi de persoană, dar poate fi şi numai cazare mai ieftină de la 20 de euro”, a explicat Cristian Băhălescu, preşedintele ANAT Sud-Est. 

Peste patru mii de români şi-au cumpărat deja bilete de vacanţă în Bulgaria pentru 1 Mai. Pe litoralul nostru sunt asteptaţi 20.000 de turişti.