„Bună seara, prieteni!” Cristi Minculescu, transformare uluitoare, nici fanii înrăiţi ai Iris nu-l mai recunosc

Cristi Minculescu, legenda rockului românesc, a luat ceva kilograme în plus chiar dacă riscurile pentru el sunt mari după ce a suferit un transplant de ficat.

16 sept. 2023, 21:03

Cristi Minculescu, solistul căruia în 2009 medicii i-au salvat viaţa, s-a rotunjit serios vara aceasta. Dar, nici că-i pasă, chiar dacă tricourile şi cămăşile stau să pocnească pe el.

Colegii din trupa Iris ridică neputincioşi din umeri, căci n-au reuşit să-l convingă pe Cristi să revină la regimul pe care trebuie să-l ţină toată viaţa, după complicata operaţie.

Adevărul despre „războiul” dintre Cristi Minculescu și Dan Bittman. Solistul de la Iris a dat cărțile pe față

”Pur şi simplu nu se poate abţine când vede bunătăţi, inclusiv prăjeli, chiar dacă trebuie să ţină un regim strict. Soţia lui, Rodica, este strictă când vine vorba de meniu, însă cum ea locuieşte în Germania, iar el a stat toată vara prin România, cu concertele, a dat serios iama în mâncare, prin restaurante”, nmărturisea un apropiat de-ai artistului.

Un videoclip pe TikTok confirmă proporţiile artistilui, care şi-a păstrat însă jovialitatea şi buna dispoziţie.

Cristi Minculescu a împlinit 64 de ani în 2023. S-a despărțit însă de Rodica, care i-a fost soție timp de 40 de ani și care i-a donat o parte din ficat. Transplantul i-a salvat viața solistului formației Iris.

Cristi Minculescu fondat trupa Iris chiar de ziua lui, în anul 1980. Formația are astăzi milioane de fani. „Mi s-au îndeplinit mai multe visuri decât aș fi putut spera vreodată. Sunt un norocos al sorții, mai ales fiindcă am primit acest dar al cântatului, care mi-a permis să ofer multe bucurii, la rândul meu, altora”, a declarat solistul pentru Fanatik.

Solistul trupei Iris recunoaște că trasplantul de ficat suferit anul 2009, în Germania, a fost cea mai mare cumpănă din viața sa. Donator a fost soția sa Rodica, dar cei doi au divorțat în urmă cu câțiva ani, după patru decenii de căsnicie.

„Rodi a crezut foarte mult că mă poate salva, neştiind că e compatibilă. A insistat să facă analize şi s-a constatat că se poate. Noi eram pregătiţi pentru orice. În Germania ni s-a explicat ca la copiii de trei ani ce implică. Ne-au spus că sunt trei variante: scăpăm amândoi, unul sau nici unul”, a declara Cristi Minculescu, pentru revista Viva în urmă cu ceva vreme.

Citește și: După ce a divorțat, Cristi Minculescu și-a regăsit liniștea în brațele altei femei. Cine este partenera artistului

El a ținut să precizeze că nu consumul de alcool a dus la problemele sale de sănătate. „Nu neg faptul că am făcut câteva excese la viața mea, dar în niciun caz acestea nu au fost motivul transplantului de ficat, ci o boală ereditară, genetică, pe care am moștenit-o de la tata și pe care o are și sora mea, din păcate: polichistoză hepato-renală“, a mai spus Cristi Minculescu.