După ce a divorțat, Cristi Minculescu și-a regăsit liniștea în brațele altei femei. Cine este partenera artistului

Cristi Minculescu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, și-a refăcut viața, după ce a divorțat.

31 oct. 2022, 21:44

Nu puține au fost schimbările prin care a trecut Cristi Minculescu în viața personală. Recent, cântărețul a fost surprins în prezența noii sale iubite, care nu este nimeni alta decât cea care se ocupă de ani de zile de partea de management a proiectului IRIS- Cristi Minculescu, Walter și Boro.

După divorțul de Rodica, fosta lui parteneră care a decis să se stabilească în Germania, Cristi Minculescu a început o relație cu femeia care se ocupă de aproape de trupa artisului. potrivit mediaflux.ro.

Citește și: Cristi Minculescu, transformare spectaculoasă, la 63 de ani. Artistul s-a tuns scurt și și-a făcut cont pe TikTok: „Sunt plin de vitalitate și binedispus”

Cei doi îndrăgostiți sunt văzuți adesea împreună fiind foarte tandri unul cu celălalt, ceea ce lasă de înțeles că sunt foarte îndrăgostiți. Cei doi au fost surprinși recent în timp ce se plimbau în parc, ținându-se de mână. După plimbare, cuplul a luat masa la un restaurant din capitală, unde au savurat prânzul.

Recent, artistul s-a lansat și pe Tik Tok, iar iubita acestuia se pare că se străduiește să îl surprindă în cele mai bune ipostaze, care, ulterior, ajung pe rețelele de socializare.

Citește și: Simona Gherghe a izbucnit în lacrimi. De ce surpriză a avut parte la emisiunea „Mireasa”