Bunica lui Cătălin Bordea, sfat prețios pentru nepotul ei: „Dacă e crescută în puf, te lasă cum te-a lăsat și tâmpita asta”

Bunica lui Cătălin Bordea este o persoană foarte directă și, recent, aceasta a ținut să-i ofere un sfat prețios nepotului ei, care nu a avut deloc noroc în dragoste.

04 mart. 2024, 20:11
Bunica lui Cătălin Bordea, sfat prețios pentru nepotul ei: „Dacă e crescută în puf, te lasă cum te-a lăsat și tâmpita asta”
Cătălin Bordea a primit un sfat prețios de la bunica lui

Cătălin Bordea și bunica lui, femeia care l-a crescut, au purtat o discuție serioasă. Aceasta a ținut să-i ofere niște sfaturi prețioase juratului de la iUmor.

Pe conturile sale de pe platformele de socializare, Cătălin Bordea a postat un videoclip cu bunica lui. El a filmat-o pe femeia care l-a crescut în timp ce îi dădea sfaturi prețioase legate de cum ar trebui să fie viitoarea lui parteneră.

Citește și: Cătălin Bordea conduce bolizi de lux! Comediantul nu s-a uitat la bani

Bătrâna i-a spus comediantului să-și găsească o femeie care are deja un copil, deoarece este o femeie care știe să se descurce în viață și știe ce înseamnă greul.

Cât despre fosta soție a lui Bordea, Livia Eftimie, simpatica bunicuță spune că este o fată crescută în puf, iar ea nu-și dorește ca nepotul ei să mai aibă o astfel de parteneră.

„El: Ar trebui să mă cuplez cu o femeie care are deja copil?

Ea: Copilul crește și pleacă, dar ea să fie femeie!

El: Că ce? Că știe greutatea?

Ea: Nu greutatea! Știe greutatea familiei, știe cu ce se mănâncă, toate…

El: Noi rămânem împreună!

Ea: Copilul pleacă.

El: Și dacă e una fără copil?

Ea: Așa! Dacă e crescută în puf, așa te lasă… cum te-a lăsat și tâmpita asta”, este conversația dintre cei doi.

Citește și: Soția lui Nelu Cortea i-a transmis un mesaj public lui Bordea. Femeia nu s-a mai putut abține: „De când ai apărut în viața lui”

Cătălin Bordea și-a făcut un nou tatuaj

În urmă cu două săptămâni, Cătălin Bordea și-a făcut un nou tatuaj. Acesta și-a imprimat cartea de tarot THE LOVER, pe ceafă. Tatuajul înfățișează două schelete care se țin de mână, având un trandafir amplasat între ele.

Nu este clar dacă tatuajul face referire la fosta lui soție, care l-a înșelat cu Spike, cel care i-a fost prieten foarte bun.