CUTREMURĂTOR. Bunica lui Ionuţ Gologan îşi cheamă nepotul în ţară

Declaraţii cutremurătoare ale bunicii lui Ionuţ Gologan, tânărul condamnat la pedeapsa cu moartea pentru trafic de droguri, în Malaezia. Bătrâna de 86 de ani din Prahova face un apel disperat pentru a-şi aduce nepotul în ţară. Ea spune că i-a trimis chiar şi o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis, care i-a răspuns.

15 aug. 2017, 12:36
CUTREMURĂTOR. Bunica lui Ionuţ Gologan îşi cheamă nepotul în ţară

Cu lacrimi în ochi, femeia spune că speră să mai aibă zile doar pentru a-l mai putea vedea o singură dată pe Ionuţ.

„Am aşa un tremurat de supărare… Am subliniat frazele pe care le-am trimis lu’ domnu’ preşedinte. Chiar aşa m-am exprimat, chiar dacă mai are de condamnat să-l aducă în ţară să pot să mă duc şi eu la el cu o bucăţică de pâine. Am primit răspuns după două săptămâni. Mi-a răspuns că e bine. Nimic concret, nu. Nimic ce am cerut eu…”, a declarat bătrâna.

Decizia care i-ar putea salva viaţa românului Ionuţ Gologan. Ce decizie a luat sultanul din Malaezia

„S-a dat acum o lege în Malaezia că s-a anulat pedeapsa cu moartea. Dacă ar fi fecior de bani gata, ar fi şi el în ţară, dar la neputinţa noastră… sunt şanse minime. De prin martie nu a mai răspuns că nu am mai avut bani să-i trimit… eu schimb în euro când iau pensia…”, a adăugat bunica lui Ionuţ Gologan.

 Ionuţ Gologan, mesaj disperat din „celula morţii”: „Tată, nu mai rezist!”

„Poate ne ajută Dumnezeu să îl aducem în ţară, că v-am spus la omul sărac…speranţe minime, mai deloc. Mie nu îmi trebuie bani, îmi trebuie copilul, chiar dacă mi-ar pune aici bani, nu îmi trebuie. Să-l aducă pe copil în ţară, asta e dorinţa mea, în rest nimic!”, a încheiat femeia.