Bunica lui Theo Rose a făcut senzaţie pe muzica nepoatei sale. S-a urcat chiar şi pe mese. Imaginile au fost postate pe Internet

Bunica lui Theo Rose a făcut senzaţie pe muzica nepoatei sale. Artista ţine foarte mult la familia ei, însă cu bunica sa are o relaţie specială. Recent, femeia a fost prezentă la un eveniment unde a cântat Theo, iar momentele au devenit virale pe Internet.

16 oct. 2022, 13:48
Bunica lui Theo Rose a făcut senzaţie pe muzica nepoatei sale. S-a urcat chiar şi pe mese. Imaginile au fost postate pe Internet
Bunica lui Theo Rose a făcut senzaţie pe muzica nepoatei sale

Bunica lui Theo Rose a făcut senzaţie pe muzica nepoatei sale. Este una dintre cele mai ascultate şi apreciate artiste din România, iar viaţa profesională o îmbină perfect cu cea personală, mai ales că acum a luat şi calea actoriei.

Citeşte şi: Anghel Damian, gest impresionant pentru Theo Rose. Cum a surprins-o regizorul pe iubita sa pe platoul de filmare: „Wow!”

Bunica lui Theo Rose a făcut senzaţie pe muzica nepoatei sale

Pe lângă părinții și frații ei, Theo Rose mai are în viața sa o persoană la care ține foarte mult, nimeni alta decât „Mamaia”, așa cum îi spune artista. Chiar dacă are o vârstă înaintată, bunica lui Theo Rose nu ezită să se distreze cot la cot cu nepoata sa.

În acest weekend, artista a cântat la un eveniment, unde au fost prezenţi şi membrii familiei, printre care s-a numărat și bunica sa. Femeia a făcut furori pe ringul de dans, ba chiar s-a urcat pe mese alături de artistă.„A făcut senzație mamaie, vă arăt mâine”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose, declaraţie de dragoste pentru Anghel Damian

Chiar dacă au existat răutăţi la adresa lor când s-a aflat că formează un cuplu, ei şi-au continuat povestea de dragoste şi se consideră norocoşi că se au ca şi partener de cuplu, nu doar de scenă.

Chiar dacă nu a mai jucat până acum, Theo Rose este foarte încântată de această nouă experienţă şi se bucură că are parte de ea şi de oamenii minunaţi cu care filmează. „Sunt foarte bine şi mă bucur mult. Mă aşteptam ca serialul «Clanul» să aibă acest succes, pentru că s-a muncit enorm. Avem parte de o echipă foarte mişto, de oameni extraordinari şi foarte pricepuţi în ceea ce fac.

Personajul meu e o fată cu mult curaj şi care urmăreşte să ştie adevărul, în permanenţă. Îmi place mult personajul ăsta şi mă bucur, totuşi, că există asemănări între mine şi ea – Vera.

Îmi place foarte mult că are şi latura asta de fată crescută pe stradă, care a învăţat, cumva, golăneala, de nevoie. Că a trebuit să se descurce în nişte situaţii-limită. Iar chestia asta mă ajută să mai dau şi din Theo Rose afară. 

Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, a spus Theo Rose.