Bunicul Luizei: Noi nu credem că acel nemernic a violat-o pe Luiza. DIICOT-ul minte!

Bunicul Luizei a avut o reacţie puternică la vestea reţinerii unui suspect pentru viol asupra tinerei dispărute. El nu crede varianta violului, prezentată de DIICOT.

RomaniaTV.net
27 nov. 2019, 13:58
Bunicul Luizei: Noi nu credem că acel nemernic a violat-o pe Luiza. DIICOT-ul minte!

Bunicul Luizei:

Nu-l cred în stare că a făcut aşa ceva.

Noi nu credem că acel nemernic a violat-o pe Luiza.

DIICOT-ul minte! MINTE! MINTE!

Încă un bărbat, un apropiat al lui Gheorghe Dincă, a fost reţinut de DIICOT în dosarul privind dispariţia Luizei Melencu. Bărbatul va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de procurori că a violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă.

„Procurorii DIICOT – Structura Centrală au reţinut un inculpat acuzat de săvârșirea infracțiunii de viol în formă agravată asupra victimei majore din dosarul menţionat, infracţiune pedepsită cu închisoarea de la 5 la 12 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Inculpatul, în vârstă de 46 ani, a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar în acest moment, vă pot confirma că au fost administrate probe suficiente, ştiinţifice şi testimoniale, pentru a formula acuzaţii oficiale faţă de acesta”, a declarat Giorgiana Hosu.

Citeşte şi: Luis Lazarus, dezvăluiri-şoc despre bărbatul acuzat de violarea Luizei Melencu. „Mi s-a părut suspect de la început!”