Bunuri în valoare de 60.000 de euro, de negăsit la inventar. Codruţ Marta a dispărut cu un Rolex şi mobila de la Monaco

Noi dezvăluiri despre cel mai misterios caz. Codruţ Marta a dispărut cu un ceas Rolex şi cu mobilă cumpărată de la Monaco. Bunurile de lux au fost cumpărate printr-o firmă, dar nu au mai fost găsite când s-a făcut inventarul.

24 apr. 2016, 09:23
Bunuri în valoare de 60.000 de euro, de negăsit la inventar. Codruţ Marta a dispărut cu un Rolex şi mobila de la Monaco

Bunuri în valoare de aproape 60.000 de euro au dispărut din casa lui Codruţ Marta. Cei care au preluat firma lui Marta au făcut inventarul după ce aceasta a intrat în insolvenţă şi au constatat că un ceas Rolex cumpărat pe firmă este de negăsit.

De asemenea, înainte de dispariţie, el cumpărase şi mobilier de la Monaco.

Firma care a preluat dosarul de insolvenţă l-a dat în judecată pe Codruţ Marta pentru recuperarea sumei de bani. Potrivit România TV, acest dosar s-a şi judecat.

Vezi şi: Familia lui Codruţ Marta vrea să intre în posesia averii fostului director al ANAF

Fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar are o avere impresionantă pentru un funcţionar public. Conform ultimelor declaraţii de avere completate înainte de a fi dat dispărut Marta deţinea aproximativ 600.000 de euro. De asemenea, în declaraţia de avere Codruţ Marta preciza că deţine ceasuri de câteva zeci de mii de euro, transmite România TV.

Fostul director din cadrul ANAF avea de recuperat împrumuturi în valoare de un milion de lei. Familia lui Codruţ Marta vrea să administreze această avere, iar potrivit legii dacă au trecut mai bine de doi ani de la dispariţie familia poate să administreze această avere.


loading...