Burger King a lansat un sandviş monstru de 1.000 de calorii

Faimosul Buger King a creat o bombă calorică. Noul produs, Smoked Bacon and Cheddar Double Angus, are nici mai mult, nici mai puţin de 966 de calorii. Bineînţeles, acest lucru a atras atenţia celor care militează pentru o alimentaţie sănătoase, care l-au criticat foarte aspru.

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 17:13
Burger King a lansat un sandviş monstru de 1.000 de calorii

Burgerul este cel mai mare şi cel mai gras sandviş, care are de două ori mai multe calorii decât celebrul Big Mac de la McDonald’s, potrivit dailymail.co.uk.

Monstruosul sandvis conţine două felii de hamburger, bacon şi brânză stropite din belşug cu sos de vită, ceapă, roşii, salată verde şi maioneză.

Laura Clark de la British Dietetic Association a declarat că un asemenea burger le poate crea consumatorilor probleme grave cu inima, pe lângă kilogramele în plus pe care le vor acumula. „Numărul celor care ajung obezi este din ce în ce mai mare, iar pentru ei va fi foarte greu să slăbească în condiţiile în care li se oferă un asemenea burger”, a mai spua Laura Clark.

O femeie care mănâncă un asemenea burger va consuma jumătate din numărul de calorii recomandate pentru o singură zi, iar un bărbat, 39% din numărul de calorii recomandate zilnic.