Burse elevi 2021. Clotilde Armand anunţă cine sunt elevii care vor primi bursă

Burse elevi 2021. Clotilde Armand, primarul sectorului 1 al Capitalei, a anunţat că elevii cu rezultate bune la învăţătură vor beneficia de burse.

12 ian. 2021, 21:47
Burse elevi 2021. Clotilde Armand anunţă cine sunt elevii care vor primi bursă

Burse elevi 2021. Primarul Sectorului 1 a anunţat că în următoarea şedinţă de Consiliu Local va prezenta proiectul de hotărâre prin care elevii care au rezultate bune beneficiază de burse.

Burse elevi 2021. Clotilde Armand: Elevii care au rezultate bune beneficiază de burse

„Elevii din Sectorul 1 vor beneficia de burse! În următoarea şedinţă de Consiliu Local voi prezenta consilierilor locali proiectul de hotărâre prin care elevii care au rezultate bune beneficiază de burse. Aşteptăm încheierea semestrului 1 pentru a cunoaşte rezultatele şcolare şi a putea calcula cuantumul burselor”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Citeşte şi PSD Buzău vrea să dea burse elevilor cu note de 7 şi 8. Explicaţia primarului: „Degeaba dai o bursă unui elev de 10 când 70-80% sunt mediocri sau submediocri”

Reamintim că primarul Sectorului 1 a declarat, în şedinţa de Consiliu Local din decembrie, că bursele elevilor cu rezultate academice deosebite din Sectorul 1 ar putea să fie mai mici decât anul trecut, pentru că bugetul nu mai este acelaşi şi, în plus, bursele mari din sectorul pe care îl administrează ar fi discriminatorii faţă de elevii din alte sectoare.

„Asta e o dezbatere pe care va trebui să o avem când vom vota execuţia bugetară. Buget pentru a plăti cum a fost în trecut, când bugetul de cheltuieli nu era supraevaluat, cum a fost în anul 2020, un buget cum am avut atunci nu mai avem şi atunci nu putem să asigurăm cuantumul burselor aşa cum a fost”, a declara în decembrie Clotilde Armand.