Burse olimpici 2023. Primarul Negoiţă a premiat cu 180.000 de lei elevii cu coroniţă din Sectorul 3

Performanţa olimpicilor este recompensată substanţial în Sectorul 3 din Bucureşti. 18 elevi cu rezultate excepţionale au fost recompensaţi chiar de primarul Negoiţă.

07 dec. 2023, 11:46

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a premiat astăzi, 6 decembrie, 18 elevi pentru rezultate deosebite obținute la olimpiade și concursuri naționale și internaționale.

Citeşte şi

Robert Negoiță, în război cu Nicușor Dan. A anunțat că face demersuri pentru recuperarea terenului retrocedat din parcul IOR
În cadrul acestor competiții, fiecare dintre cei 18 elevi ai Liceului Teoretic Internațional de Informatică București care au obținut șase medalii de aur, nouă de argint și trei de bronz la discipline precum matematică, informatică, fizică, astrofizică, chimie, astronomie și limba engleză au fost recompensați cu suma de 10.000 de lei.

Premierea elevilor a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 505/2023 privind acordarea de premii elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat și particular de pe raza Sectorului 3 al Municipiului București, pentru rezultate deosebite obținute la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale.

Citeşte şi

S-au aprins luminile de sărbători în Sectorul 3 al Capitalei. Primarul Robert Negoiță anunță premiera din acest an: „Am împodobit bulevardele cu luminițe, nu doar parcurile”