Bursucu a slăbit 23 de kilograme anul acesta. Ce are de gând să mănânce la masa de Crăciun

Bursucu a dezvăluit care e cea mai mare dorință a lui de Crăciun. A avut un an foarte bun, plin de reușite, iar acum se va concentra pe momentele petrecute alături de familie.
Filip Stan
08 dec. 2023, 16:35
Bursucu a slăbit 23 de kilograme anul acesta. Ce are de gând să mănânce la masa de Crăciun

Bursucu a dezvăluit că a avut un an plin de schimbări. A slăbit 23 de kilograme, s-a însurat, iar fiica lui va avea majoratul. „La fel cum m-ați găsit tot anul, pe mail, la telefon. 🙂 A fost un an plin, cu multe schimbări în viața mea, benefice. A fost anul în care am slăbit 23 de kilograme, m-am însurat, în curând îi facem majoratul fiicei mele, Alessia, am nășit pentru prima oară. De asemenea, mă bucur că „Roata Norocului” (n.r. – emisiunea pe care o prezintă, în fiecare duminică seară, de la 20:00, la Kanal D) a făcut și anul acesta o mulțime de oameni fericiți!”, a spus prezentatorul pentru Spectacola.

Citește și Prof. dr. Vlad Ciurea a dezvăluit greșeala care afectează creierul și pe care vârstnicii o fac adesea

Întrebat care a fost cea mai mare provocare de anul acesta, Bursucu a spus: „Am slăbit foarte tare și am avut cel mai frumos eveniment din viața mea de până acum. A ieșit nunta perfectă, așa cum am visat-o! Și mă bucur că am slăbit 23 de kilograme când nimeni nu se mai aștepta, nici măcar eu. Aceste două realizări sunt și cele mai mari bucurii ale acestui an. Dar cea mai mare bucurie, nu numai a acestui an, este că am familia sănătoasă. Organizarea evenimentului important din viața noastră a fost, însă, și cea mai mare provocare”.

În anul 2024 își dorește un nou proiect pe plan profesional. „Din punct de vedere familial, îmi doresc să avem multă sănătate și înțelegere, așa cum am avut în cei 11 ani și jumătate de când suntem împreună. Din punct de vedere profesional, îmi doresc un proiect nou care să placă oamenilor și să ne redescoperim împreună într-un format nou, care să facă audiență și totul să fie foarte frumos. Din punct de vedere al sănătății, îmi doresc să fiu la fel de sănătos că și până acum, pentru că este cel mai important aspect ca să le pot face pe toate celelalte”.

De sărbători, Bursucu pleacă la Brașov alături de niște prieteni. „Crăciunul îl vom petrece acasă, în familie, că în fiecare an. Pe 27 decembrie vom pleca la Brașov, la niște prieteni. De la masă de Crăciun nu lipsesc bucățele tradiționale românești: salată de boeuf și sărmăluțele. Eu iarna mănânc de toate. Înainte mă săturăm din aperitiv, tot ce înseamnă tobă, lebăr, șorici, acum voi mânca un pic azi, un pic mâine. Dar le voi gusta pe toate. La noi acasă vine Moș Crăciun în fiecare an, este bucuria copiilor. Împodobim bradul mai devreme anul acesta, imediat după Moș Nicolae, cu toate că noi îl împodobeam în mod tradițional pe 24 Decembrie, în Ajunul Crăciunului. Anul acesta, Anays își dorește să-l împodobim mai devreme”.

Citește și Simona Gherghe şi-a deschis sufletul, anunţ după 6 ani de căsnicie. Relaţia cu Răzvan Săndulescu, în impas din cauza copiilor
 

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'