Bursucu a slăbit 23 de kilograme anul acesta. Ce are de gând să mănânce la masa de Crăciun

Bursucu a dezvăluit care e cea mai mare dorință a lui de Crăciun. A avut un an foarte bun, plin de reușite, iar acum se va concentra pe momentele petrecute alături de familie.

08 dec. 2023, 16:35
Bursucu a slăbit 23 de kilograme anul acesta. Ce are de gând să mănânce la masa de Crăciun

Bursucu a dezvăluit că a avut un an plin de schimbări. A slăbit 23 de kilograme, s-a însurat, iar fiica lui va avea majoratul. „La fel cum m-ați găsit tot anul, pe mail, la telefon. 🙂 A fost un an plin, cu multe schimbări în viața mea, benefice. A fost anul în care am slăbit 23 de kilograme, m-am însurat, în curând îi facem majoratul fiicei mele, Alessia, am nășit pentru prima oară. De asemenea, mă bucur că „Roata Norocului” (n.r. – emisiunea pe care o prezintă, în fiecare duminică seară, de la 20:00, la Kanal D) a făcut și anul acesta o mulțime de oameni fericiți!”, a spus prezentatorul pentru Spectacola.

Citește și Prof. dr. Vlad Ciurea a dezvăluit greșeala care afectează creierul și pe care vârstnicii o fac adesea

Întrebat care a fost cea mai mare provocare de anul acesta, Bursucu a spus: „Am slăbit foarte tare și am avut cel mai frumos eveniment din viața mea de până acum. A ieșit nunta perfectă, așa cum am visat-o! Și mă bucur că am slăbit 23 de kilograme când nimeni nu se mai aștepta, nici măcar eu. Aceste două realizări sunt și cele mai mari bucurii ale acestui an. Dar cea mai mare bucurie, nu numai a acestui an, este că am familia sănătoasă. Organizarea evenimentului important din viața noastră a fost, însă, și cea mai mare provocare”.

În anul 2024 își dorește un nou proiect pe plan profesional. „Din punct de vedere familial, îmi doresc să avem multă sănătate și înțelegere, așa cum am avut în cei 11 ani și jumătate de când suntem împreună. Din punct de vedere profesional, îmi doresc un proiect nou care să placă oamenilor și să ne redescoperim împreună într-un format nou, care să facă audiență și totul să fie foarte frumos. Din punct de vedere al sănătății, îmi doresc să fiu la fel de sănătos că și până acum, pentru că este cel mai important aspect ca să le pot face pe toate celelalte”.

De sărbători, Bursucu pleacă la Brașov alături de niște prieteni. „Crăciunul îl vom petrece acasă, în familie, că în fiecare an. Pe 27 decembrie vom pleca la Brașov, la niște prieteni. De la masă de Crăciun nu lipsesc bucățele tradiționale românești: salată de boeuf și sărmăluțele. Eu iarna mănânc de toate. Înainte mă săturăm din aperitiv, tot ce înseamnă tobă, lebăr, șorici, acum voi mânca un pic azi, un pic mâine. Dar le voi gusta pe toate. La noi acasă vine Moș Crăciun în fiecare an, este bucuria copiilor. Împodobim bradul mai devreme anul acesta, imediat după Moș Nicolae, cu toate că noi îl împodobeam în mod tradițional pe 24 Decembrie, în Ajunul Crăciunului. Anul acesta, Anays își dorește să-l împodobim mai devreme”.

Citește și Simona Gherghe şi-a deschis sufletul, anunţ după 6 ani de căsnicie. Relaţia cu Răzvan Săndulescu, în impas din cauza copiilor