Bursucu se pregătește să facă pasul cel mare, după 11 ani de relație. Când are loc marele eveniment

Bursucu e pregătit să facă pasul cel mare alături de aleasa inimii lui Andreea, cu care formează un cuplu de mai bine de 11 ani.

07 sept. 2023, 14:06
Bursucu se pregătește să facă pasul cel mare, după 11 ani de relație. Când are loc marele eveniment

Bursucu și-a cerut partenera în căsătorie anul trecut, iar toamna aceasta își vor uni destinele ofiial. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Anays, și au în grijă și pe Alessia, fiica Andreei dintr-o altă relație, care se apropie de vârsta majoratului.

Bursucu și Andreea sunt împreună de 11 ani. Fostul coleg al lui Teo Trandafir de la Kanal D și-a făcut curaj și a adresat marea întrebare partenerei sale, iar răspunsul a fost un „da” hotărât.

Citește și Rețeta de supă cremă de roșii împărtășită de Simona Gherghe: „E populară în perioada asta. Ai mei o adoră!”. Este foarte simplu de făcut

„E posibil în anul 2023 să mă însor. E posibil. Nu știu exact. Deci, întrebarea care se pune la final de an este: se însoară sau nu Bursucu în anul 2023? Îți spun că am dat inelul”, declara Bursucu, la finalul anului trecut.

Deși a fost destul de discret cu informații despre marele eveniment, un apropiat a devăluit că prezentatorul va ajunge în gața altarului toamna aceasta. Mai concret, evenimentul va avea loc în data de 14 octombrie.

„În toamnă, în octombrie, a nostru se însoară!”, a fost anunțul făcut de Adiță Voicu.

Bursucu a fost la un pas să o piardă pe Andreea

Relația celor doi a trecut prin obstacole uriașe. Bursucu a fost la un pas să-și piardă partenera din cauza geloziei. Bărbatul era măcinat puternic de acest sentiment și nu pentru că ar fi avut motive. A căutat ajutor la psiholog și după mai multe ședințe a reușit să gestioneze situația cu totul altfel și să-și salveze relația.

Citește și Mihaela Bilic îi avertizează pentru cei care mănâncă Granola la micul dejun: ”Nu vă lăsați seduși de aspectul lor inofensiv”

„Am avut la un moment dat niște filme, era să mă despart de ea. Am fost gelos. Sergiu Nicolaescu, dacă trăia, făcea filme după mine. Filmul de gelozie începe de la un telefon. Cum s-a întâlnit, ce a făcut, cum au trăit noaptea. În cap, totul se derulează în 5 minute ca două ore, până când mi-a trecut boala, că m-am dus un pic la psiholog. Am învățat și de la Teo Trandafir, ce faci în momentul în care găsești în telefonul partenerului mesaj de la el/ea. Există două variante: îi spui și te faci de rușine că i-ai umblat în telefon și asta nu se face ori nu îi spui și cum trăiești cu asta. Din punctul meu de vedere este lipsă de respect să te uiți în telefonul partenerului”, a declarat Bursucu.