Bursucu este şocat de moartea lui Nosfe. Mesajul postat pe Instagram: „Nu cred că trebuie să spun asta”

Bursucu este şocat de moartea lui Nosfe. Rapperul s-a stins din viaţă la vârsta de 37 de ani, în locuinţa sa din Baloteşti, la scurt timp după ce a susţinut un concert în faţa sutelor de fani. Artiştilor nu le vine să creadă de vestea tristă.

17 oct. 2022, 17:06
Bursucu este şocat de moartea lui Nosfe. Mesajul postat pe Instagram: „Nu cred că trebuie să spun asta”
Bursucu este şocat de moartea lui Nosfe

Bursucu este şocat de moartea lui Nosfe. Cei care au făcut anunţul au fost chiar colegii săi de trupă, care au scris un mesaj sfâşietor: „Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!„.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri despre moartea lui Nosfe. În timpul concertului ar fi cerut o pauză: „S-a dat jos de pe scenă că îi este rău”

Bursucu este şocat de moartea lui Nosfe

Zeci de artişti au reacţionat la vestea tristă, distribuind mesaje de condoleanţe şi regrete. Printre ei s-a aflat şi Bursucu, care îl cunoştea personal pe artist. Prezentatorul TV a postat un mesaj dureros pe pagina lui de Instagram: „Nu cred că trebuie să spun asta ….❗️Sunt SOCAT ❗️ Drum bun, prieten drag!„.

Cei cu care a colaborat de-a lungul carierei au postat și ei mesaje dureroase nevenindu-le să creadă despre tragicul eveniment. Ruby, cea cu care Nosfe a și lansat un single „Condimente” a fost extrem de socata de vestea morții sale: „Nu pot să procesez, nu vreau să accept. Îmi doresc să fie o gluma. Doare. Mă gândesc la Madă și la Iris și mă doare și mai tare. NOSFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Să aibă Dumnezeu grija de tine și să primești dragostea Lui infinita!!!! Te iubesc Nosfe! Nu pot să pronunț numele tău fară să iți văd privirea blândă și zâmbetul și sufletul tău bun.
E mai bogat Cerul!”.

Doamne!!! Nu am cuvinte!!! Un om care a pus tot sufletul în muzica lui. Atât de muncitor și determinat. Am lucrat împreună. Am scos piese împreună… nu am cuvinte. Nu pot… Doamne Drum lin către stele”, a fost și mesajul Addei, o altă artistă cu care Nosfe a avut colaborări.