Noi dezvăluiri despre moartea lui Nosfe. În timpul concertului ar fi cerut o pauză: „S-a dat jos de pe scenă că îi este rău”

Noi dezvăluiri despre moartea lui Nosfe. Întreaga ţară este şocată de moartea subită a artistului, care s-a stins din viaţă la vârsta de 37 de ani. Membrii trupei Șatra Benz au făcut declarații despre comportamentul artistului în timpul ultimului concert, susținând că ar fi acuzat dureri în piept.

17 oct. 2022, 16:49
Noi dezvăluiri despre moartea lui Nosfe. În timpul concertului ar fi cerut o pauză: „S-a dat jos de pe scenă că îi este rău”
Noi dezvăluiri despre moartea lui Nosfe

Noi dezvăluiri despre moartea lui Nosfe. Rapperul ar fi cerut o pauză în timpul ultimului concert pe care l-a susținu, pe motiv că se simte rău. Ulterior, artistul a revenit pe scenă și a părut că s-a refăcut complet. Mai mult, acesta ar fi menționat o durere în piept.

Citeşte şi: Coincidența macabră legată de moartea lui Nosfe. De ce cred fanii că și-a atras moartea: „La fix trei luni, n-ai cum. A presimțit că va muri”

Noi dezvăluiri despre moartea lui Nosfe

Toate semnele indică spre chestia asta. Adică el la un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care, acasă, s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm”, au declarat membrii trupei Șatra Benz, potrivit Fanatik.ro.

Unul dintre colegii regretatului artist a mărturisit că Nosfe nu se confrunta cu probleme deosebite de sănătate. „Nu, ca întotdeauna a fost totul perfect. Toată lumea fresh, toată lumea on. Toți profi cum suntem de fiecare dată. Nu a fost absolut nimic. Pe un om îl simți. Noi lucrăm împreună de atâta timp și ne simțim și ne știm. Dacă era ceva în neregulă cu el ne dădeam seama. Dar în afară de toate pe care le avem pe noi cu stresul și cu munca pe care o facem noi, care este extraordinar de stresantă și de solicitantă, nu a fost.

Ce cred eu că s-a întâmplat, este efectiv epuizare. Făcea foarte multe. Omul stătea în studio până dimineața. Cred că dormea câteva ore pe noapte. Muncea întruna, întruna. Statul departe unde stă el, drumuri toată ziua. Copil, nevastă, familie, stres, obligații…”, au mai spus aceştia.