Coincidența macabră legată de moartea lui Nosfe. De ce cred fanii că și-a atras moartea: „La fix trei luni, n-ai cum. A presimțit că va muri”

Moartea lui Nosfe, fondatorul și membru al trupei Șatra Benz, a creat tot felul de teorii printre cei care l-au cunoscut și apreciat.

17 oct. 2022, 16:15
Coincidența macabră legată de moartea lui Nosfe. De ce cred fanii că și-a atras moartea: „La fix trei luni, n-ai cum. A presimțit că va muri”

Deși Nosfe a murit din cauza unui infarct, în mod absolut neașteptat, mulți spun că artistul și-a atras moartea. În urmă cu câteva luni, cântărețul posta niște clipuri video și fotografii pe pagina sa de Instagram prin care anunța, într-un mod morbid, relansarea trupei Șatra Benz.

„Fă, de ce tot zici c-am murit!?”, a scris Nosfe în descrierea postării macabre de pe 16 iulie. Apoi, fix trei luni mai târziu, pe 16 octombrie, artistul chiar a murit. Coincidența stranie a fost sesizată de mulți dintre urmăritori. Unii sunt de părere că totul a fost premeditat, alții spun că și-a atras moartea prin acea postare.

„16 iulie-16 octombrie”, a constatat un internaut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de NOSFE (@nosfezilla)

La rândul său, un alt urmăritor a spus că și-a atras moartea folosind acele simboluri morbide. „Să te mai joci cu simbolisme de genul “în glumă”…nu cred că sunteți conștienți cât rău atrageți cu simboluri morbide gen cap de mort, sicrie și trandafiri negri etc. Ce să mai zic de cuvintele negative pe care le folosiți zi de zi. Atrageți ori boli ori moarte. De ar ști mai mulți tineri asta, nu ar mai purta tricouri și eșarfe cu cap de mort și nu și-ar mai tatua tot felul de demoni pe ei. RIP Nosfe…”, a scris un alt prieten virtual.

„Dacă cobești”, „Să vă mai drogați……”, „Zice 16 în postare…. Nu e predict, e premeditare…n-ai cum…”, „omul chiar a întrebat și a răspuns la aceeași dată”, „Băăă, a presimțit că va muri”, au spus alți fani de-ai lui Nosfe.

Un alt lucru straniu observat de urmăritori este coincidența legată de numărul 16. „Dubai lansată pe 16 august 2017, postere acum de pe 16.07.2022 mort pe 16.10.2022 ori universi ori un semn important. Drum lin printre stele, legendă”.

Citește și Soția lui Nosfe, îngenuncheată de durere la INML. Mădălina a izbucnit în lacrimi, apropiații artistului o consolează

Citește și Mădălina, soția lui Nosfe de la Șatra Benz, mesaj cutremurător după moartea artistului: „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău. Te-au iubit atât de mulți oameni”