Bursucu, la un pas de paralizie. Tragedia care i-a marcat viaţa: „Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci…”

Bursucu a fost la un pas de paralizie. Puţini ştiu faptul că prezentatorul a trecut prin momente grele, atunci când dansa. Înainte să ajungă să prezinte emisiuni, și-a petrecut ani de zile în sălile de repetiții și pe ringul de dans, acolo unde-i plăcea cel mai mult să-și petreacă timpul.

06 ian. 2023, 11:02
Bursucu, la un pas de paralizie. Tragedia care i-a marcat viaţa: „Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci…”
Bursucu, la un pas de paralizie

Bursucu, la un pas de paralizie. Din nefericire însă, un accident teribil i-a pus capăt carierei de dansator, când se aștepta mai puțin. Acesta a dezvăluit cum era să rămână paralizat, în urma unei repetiții obișnuite de dans.

Citeşte şi: Bursucu, salariu imens pentru a rămâne la Kanal D. Ce televiziune l-a ofertat pe colegul lui Teo Trandafir

Bursucu, la un pas de paralizie

Puțini știu că prezentatorul a suferit un accident foarte grav, care i-a încheiat definitiv cariera de dansator. Bursucu a povestit recent cum a fost posibilă această tragedie, care i-a dat viața peste cap aproximativ un an de zile.

În momentul în care în viața mea am avut, poate, cea mai mare cumpănă și anume un accident care mi s-a întâmplat la o repetiție când dansam și din cauza căreia era să rămân paralizat de la gât în jos, m-a făcut să fiu și mai ambițios și să îmi demonstrez mie că pot.

Și uite, am ajuns astăzi în picioare, vorbind cu tine și cred că în viața asta cel mai important este să muncești și să crezi că poți reuși.

A avut loc un mic accident, de fapt a fost mic în sine, ce a urmat a fost mai tragic. Nu se așteptă nimeni să se întâmple așa ceva. Băieții trebuia să facem un cerc, fetele erau în mijlocul cercului, se deschidea cercul și unul dintre băieți trebuia să sară peste mine și să ajungă în mijlocul fetelor.

În momentul când a bătut cu mâinile pe mine să sară, el n-a avut loc, așa că a calculat să sară între mine și fete, însă fundul lui a venit fix în capul meu.(…) Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci…„, a declarat Bursucu, potrivit Wowbiz.ro.