Bursucu’, salariu imens pentru a rămâne la Kanal D. Ce televiziune l-a ofertat pe colegul lui Teo Trandafir

Bursucu', una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, a fost la un pas de a părăsi Kanal D, fiind ofertat de alte televiziuni. A decis să rămână, iar şefii i-au acordat o mărire de salariu!

06 ian. 2022, 16:46
Bursucu’, salariu imens pentru a rămâne la Kanal D. Ce televiziune l-a ofertat pe colegul lui Teo Trandafir
Adrian Cristea, alias Bursucu'

Bursucu’, salariu imens pentru a rămâne la Kanal D. Co-prezentatorul emisiunii „Teo Show” a fost la un pas să îi părăsească pe cei de la Kanal D, după ce a fost ofertat de Pro TV.

Bursucu’, salariu imens pentru a rămâne la Kanal D

Prezentatorul TV, pe numele real Adrian Cristea, și-a renegociat salariul cu șefii trustului la care lucrează și acum câștigă 7.000 de euro lunar, o sumă mai mare decât cea pe care o primește Teo Trandafir! Dacă de la angajare și până acum, șefii de la Kanal D nu au făcut nicio schimbare în ceea ce privește salariul acestuia, anunțul că este dorit și în altă parte i-a făcut să bage mâna în buzunar!

Bursucu’, urare emoţionantă pentru fiica lui vitregă. Alesia are 16 ani: „Sunt mândru de tine!”

Bursucu’ nu este căsătorit, dar trăieşte de ceva timp o poveste de dragoste cu Andreea, care i-a dăruit o fetiţă. Iuibita sa mai are o fată de 16 ani, pe care prezentatorul TV o tratează la fel ca pe fiica sa naturală, Anais. Vedeta este nevoită să își vadă familia doar în week-end sau în zilele când emisiunea nu se difuzează deoarece iubita şi fata sa au rămas la Constanța. Bursucu’ a declarat de mai multe ori că este fericit că a găsit pe cineva care să îl înțeleagă, motiv pentru care relația nu a avut de suferit din cauza distanței!