Bursucu, la un pas să rămână paralizat: „Nu mai simțeam nimic”

Vedeta e mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu prin ce dramă a trecut acesta în urmă cu câțiva ani. A fost la un pas să rămână paralizat.

20 oct. 2022, 13:56
Bursucu, la un pas să rămână paralizat: „Nu mai simțeam nimic”

Vedeta e mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu prin ce dramă a trecut acesta în urmă cu câțiva ani. Îndrăgitul prezentator a fost la un pas să rămână paralizat de la gât în jos. Mai mult, a avut nevoie de șase luni pentru a se recupera.

Ce i s-a întâmplat vedetei Kanal D

A avut loc un mic accident, de fapt a fost mic în sine, ce a urmat a fost mai tragic. Nu se așteptă nimeni să se întâmple așa ceva. Noi băieții trebuia să facem un cerc, fetele erau în mijlocul cercului, se deschidea cercul și unul dintre băieți trebuia să sara peste mine și să ajungă în mijlocul fetelor. În momentul când a bătut cu mâinile pe mine să sara, el n-a avut loc, așa că a calculat să sara intre mine și fete, însă fundul lui a venit fix în capul meu”

, a dezvaluit Bursucu pentru  wownews.  Imediat după acest incident, Bursucu își amintește că a leșinat și s-a trezit cu medicii lângă el.

„Într-adevăr, era o fisura pe coloana, dar medicul mi-a zis că atunci când eram mic, am mâncat mult caca. Eram la 1 mm să nu mai mișc de la gât în jos. Adică mă chinuiam tot restul vieții cum se chinuie mulți în situația asta, nu am avut voie doua săptămâni să mă mișc din pat, după doua săptămâni mi s-au atrofiat mușchii, la o luna și jumătate am ajuns la control, mi s-a dat gulerul jos și am început un program de recuperare destul de complicat. Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci…”, își mai amintește Bursucu.

Citește și: Orele de somn pot declanşa boli de inimă, cancer sau diabet. Specialiştii ne spun cât trebuie să dormim noaptea

După acest incident, vedeta Kanal D a trebuit să aiba parte de șase luni de recuperare, care spune el nu au fost atât de ușoare. Prezentatorul TV recunoaște că încă mai are dureri în zonele respective, însă mărturisește că nici nu a respectat cu strictețe recomandările medicilor.

Citește și: Leo de la Kuweit a fost jefuit. Hoţii au plecat cu 20.000 de euro, ceasuri şi câteva sute de grame de aur