Bursucu, urare emoţionantă pentru fiica lui vitregă. Alesia are 16 ani: „Sunt mândru de tine!”

Bursucu, urare emoţionantă pentru fiica lui vitregă. Colegul de platou al lui Teo Trandafir este foarte discret când vine vorba despre viaţa personală. Prezentatorul are o familie frumoasă, alături de iubita lui, cu care are o fetiţă.

16 dec. 2021, 23:46
Bursucu, urare emoţionantă pentru fiica lui vitregă. Alesia are 16 ani: „Sunt mândru de tine!”
Bursucu, urare emoţionantă pentru fiica lui vitregă

Bursucu, urare emoţionantă pentru fiica lui vitregă. Prezentatorul a transmis un mesaj emoționant în mediul virtual pentru fiica lui vitregă. Alesia, care a împlinit 16 ani, este copilul iubitei sale, însă moderatorul emisiunii „Teo Show” o tratează ca pe propriul copil, dovadă postarea făcută pentru ziua ei de naștere.

Citeşte şi: Teo Trandafir îl face praf pe Jador: „Este hipermotric, mă sperie şi mă intimidează”

Bursucu, urare emoţionantă pentru fiica lui vitregă

Bursucu are numai cuvinte de laudă pentru fiica sa vitregă, pe care o tratează la fel ca pe fiica sa naturală, Anais.

La mulți ani, iubita lui tati! Îți mulțumesc pentru tot ce însemni tu în viața mea! Îți mulțumesc pentru fiecare moment în care am zâmbit sau am lăcrimat împreună!

Îți mulțumesc pentru tot ce ești și ce ai realizat tu! Sunt mândru de tine”, este mesajul emoționant lăsat de Bursucu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bursucu (@mister_bursucu)

Coregraful, pe numele său real Adrian Cristea, a intrat în viața copilei în perioada în care aceasta avea numai 6 ani, de aici și legătura puternică și consolidată dintre ei.

Când eu și Andreea am zis că începem o relatie, mi-a zis că are un copil. Am întrebat-o despre relația anterioară, cum a procedat cu copilul, dacă tatăl vrea să o vadă pe fetiță. Practic, tatăl nu mai e fizic, a decedat.

Eu cu Alesia vorbim tată- fiică. Pentru mine, Alesia a însemnat foarte mult, mai ales în relația cu copilul pe care îl am acum, cu Anais”, spunea prezentatorul de la Kanal D în urmă cu ceva timp pentru revista viva.ro.