Busu are cu ce se mândri! Prezentatorul de la meteo are două fete pe care le adoră: ”Cred că Natalie e fata mamei mai mult și Catinca fata tatei”

Florin Busuioc are cu ce se mândri. Pe lângă cariera sa demnă de invidiat în televiziune, Busu de la Pro TV are două fete minunate din a doua căsătorie pe care le adoră. Recent, prezentatorul meteo a dezvăluit că este extrem de încântat de faptul că fiica sa cea mică a devenit vicecampioană mondială la dans. Și cum așchia nu sare departe de trunchi, Catinca, mezina familiei seamănă leit cu tatăl său.

25 ian. 2024, 16:05
Busu are cu ce se mândri! Prezentatorul de la meteo are două fete pe care le adoră: ”Cred că Natalie e fata mamei mai mult și Catinca fata tatei”

Deși este celebru în toată România, oamenii știu foarte puține detalii legate de viața sa personală a lui Florin Busuioc. Prezentatorul meteo de la Pro TV este o persoană discretă, mai ales în ceea ce privește viața de familie. Busu a fost căsătorit de două ori. Prima dată cu Marieta, de profesie medic, cu care are un băiat, pe Florin Jr. Ulterior, s-a recăsătorit cu Lili cu care are două fete, pe Catinca și pe Natalia.

Catinca, fiica cea mică a prezentatorului meteo Busu, este vicecampioană mondială la dans.

Citește și Cum arată dieta lui Florin Busuioc după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu câțiva ani. Actorul a slăbit aproape 25 kg: „La ora 17.00 este ultima masă. Nu am cheat-day”

 

Florin Busuioc: Cred că Natalie e fata mamei mai mult și Catinca fata tatei

Familia lui Florin Busuioc nu a fost niciodată adusă în lumina reflectoarelor. Asta pentru că de-a lungul timpului, prezentatorul meteo de la Pro TV a avut grijă să fie extrem de discret.

”Fata cea mare, Natalie, este studentă la Chimie în limbi străine, la Politehnică, deci nu cred că va aborda o meserie artistică, însă Catinca este posibil să meargă spre zona asta, având o latură mai artistică, îi place foarte mult desenul și vrea să facă Liceul Tonitza. Cea mică e și ea prezentă pe social media, pe TikTok. Sunt două fete foarte frumoase, așa cum ai remarcat, sunt fete foarte bine, cea mică face în continuare și gimnastică. Sunt foarte mândru de evoluția lor și cum merg lucrurile”, a declarat Florin Busuioc citat de viva.ro.

Dacă prima fată, cea mare, a plecat deja la facultate, mezina familiei este abia în clasa a opta. Asemenea tatălui său, și Catinca adoră să stea în lumina reflectoarelor. Îi place să danseze și a dus deja această pasiune la alt nivel. Este vicecampioană mondială la dans, titlu pe care l-a cucerit alături de trupa de dans din care face parte.

„Repetă tot timpul. E tot timpul cu picioarele pe sus prin casă și tot timpul își repetă dansurile. Ne-a terminat pe toți și ne-a zăpăcit. Dar este extraordinar că face asta, este o pasiune foarte mare”, povestea Busu despre fiica lui.

Citește și De ce şi-a părăsit Florin Busuioc familia, spovedanie în direct: „Nu regret nimic!”