Busu, mândru de silueta sa! Cum se simte acum, după ce a slăbit 24 de kilograme. ”Urc scările și nu mai gâfâi. Am fost un pofticios, dar nu mai sunt”

Florin Busuioc este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. Mulți au observat că în ultima perioadă, acesta a slăbit vizibil, mai exact, a dat jos 24 de kilograme! Iată ce spune acum, după procesul dificil prin care a trecut.

19 mart. 2024, 12:42
Busu, mândru de silueta sa! Cum se simte acum, după ce a slăbit 24 de kilograme. ”Urc scările și nu mai gâfâi. Am fost un pofticios, dar nu mai sunt”

Florin Busuioc este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. Mulți au observat că în ultimul an, acesta a slăbit vizibil, mai exact, a dat jos 24 de kilograme! Iată cum a procedat Busu.

Citește și Cum a ajuns Busu să prezinte rubrica Meteo la PRO TV. Detaliul neștiut despre cariera lui Florin Busuioc

În urmă cu șase ani, îndrăgitul prezentator de la PRO TV, a avut probleme grave de sănătatea. Mai exact, a făcut infarct și a trecut prin momente dificile din punct de vedere al sănătății, la vremea aceea.

Apoi, Florin Busuioc s-a luptat cu kilogramele, însă a ținut o dietă și a reușit să slăbească.

De la 110 kilograme a ajuns la 86, a spus Busu într-un interviu.

”Mă închei la șireturi fără probleme”

Busu a declarat că mai are de dat jos aproximativ șase kilograme, însă deja a schimbat garderoba.

„Am dat jos 24 de kilograme! Ar trebui să mai dau încă 6 kilograme însă în momentul ăsta e foarte greu să mă duc mai jos! Am o perioadă de stagnare! Bănuiesc că la un moment dat se va întâmpla și asta dar acum e mai complicat un pic!”, a zis Florin Busuioc, care a slăbit cu ajutorul unui nutriționist, potrivit Click.ro.

Printre altele, prezentatorul de la PRO TV a mărturisit că a fost un pofticios, însă acum s-au schimbat lucrurile.

„Am schimbat și garderoba, mă închei la șireturi fără probleme, urc scările și nu mai gâfâi, nu mai am apnee în somn, nu mai am extrasistole, nu mai am nicio problemă. Totul e bine! De la 110 kilograme am ajuns la 86! Vreau să ajung la 80 de kilograme! 

Am fost pofticios dar nu mai sunt! Mi-a trecut și asta, sincer! Nu mai am pofte! Pe vremuri aveam, voiam neapărat, la ora 2 noaptea eu eram la frigider să iau ceva de acolo sau la dulapul cu dulciuri, luam și băgam în mine, dar nu mai am problema asta, chiar nu o mai am!”.

De asemenea, celebrul prezentator este atent la ce mănâncă. Mai exact, a eliminat din dieta zilnică multe alimente consumate de români.

Nu mai mănânc pâine, în primul rând, nu mai mănânc dulciuri. Până acum, aveam obiceiul, noaptea, să dau iama în dulapul cu dulciuri – nu mai fac asta. La ora 17.00 este ultima masă – ceva piept de curcan cu salată sau ceva ușor, un iaurt grecesc cu brânză de vaci.

Citește și Busu are cu ce se mândri! Prezentatorul de la meteo are două fete pe care le adoră: ”Cred că Natalie e fata mamei mai mult și Catinca fata tatei”

A doua zi încep să mănânc pe la 12.00-13.00, așa că există un fasting – nu știu dacă este exact ca la carte. Seara, dacă mi se face îngrozitor de foame, mănânc, pe la 20.00, un măr, dar atât. Cafea beau dimineața, la PRO TV. Și dacă merg seara la serviciu, mai beau și atunci, dar nu mai fac exces”, a spus Busu.