Busu tună și fulgeră mai ceva ca la meteo! Cine a reușit să îi strice ploile prezentatorului TV. „Se băteau câmpii cu grație, nu mai băgați panica în oameni.”

Busu tună și fulgeră mai ceva ca la meteo și trage un semnal de alarmă cu privire la informațiile legate de temperaturile din termometre pe care anumite posturi de televiziune le răspândesc.

17 feb. 2024, 17:36
Busu tună și fulgeră mai ceva ca la meteo! Cine a reușit să îi strice ploile prezentatorului TV. „Se băteau câmpii cu grație, nu mai băgați panica în oameni.”
Busu tună și fulgeră mai ceva ca la meteo!

Busu tună și fulgeră mai ceva ca la meteo! Îndrăgitul prezentator TV s-a arătat deranjat de prognozele meteo pe care unele televiziuni le fac și îi sfătuiește pe meteorologi să nu mai bage frica în oameni.

Citește și Busu are cu ce se mândri! Prezentatorul de la meteo are două fete pe care le adoră: ”Cred că Natalie e fata mamei mai mult și Catinca fata tatei”

Busu tună și fulgeră mai ceva ca la meteo!

„M-am uitat pe la alte televiziuni și la un moment dat erau niște titluri „vine un frig cumplit”, e o prosteală fără margini. Între 4 și 12 grade e frig cumplit? Se băteau câmpii cu grație, vine ciclonul care aduce frig cumplit. Ce aveți, fraților? Mă, copilași, sunteți cu pământul la nervi, ce aveți? Mai ușor cu panica asta, sunt rușii la graniță, sunt probleme în țară, nu mai băgați și voi panica în oameni, lăsați-i să stea liniștiți măcar din punctul ăsta de vedere, m-a enervat rău”, a declarat Busu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

De asemenea, Florin Busuioc a ținut să precizeze cum va fi vremea în weekendul 17-18 februarie și a subliniat că ne bucurăm în continuare de temperaturi cu câteva grade în plus, față de cum ar trebui să avem, de fapt, în această perioadă din an.

„Sâmbătă avem între 8-16 grade, deci e ceva.. primăvară, temperaturi care se apropie de aprilie, depășesc normele lui martie, duminică vom avea 8-15 grade, deci tot foarte cald, luni 4-14 grade, o scădere „mare” de temperatură. Ce scădere, frate? Încă suntem peste media temperaturile, acum ar trebui să avem 5 grade maximă națională, hai să spunem 6 cu generozitate, ca să ne înțelegem”, a mai spus prezentatorul TV.

Începând de duminică vremea se schimbă, iar ploile vor acoperi mare parte din țară, anunță Busu.

Mai mult, dacă sâmbătă, vremea va fi doar parțial închisă, cu șanse minime de precipitații, ploile vor fi mai proeminente începând de duminică, dezvăluie Busu, și vor continua să cadă și la începutul săptămânii următoare.

„Pot să zic și eu „Dragilor, nenorocire, mâine sunt 16 grade în Vestul țării, ce ne facem?” Ce-i asta frate? Sâmbătă plouă tot așa Est-Sud, niște stropi de ploaie.

Duminică ploile vin cam în toată țara, poate că Vestul o să scape, luni ploile se extind în toată România și marți cred că tot cam așa e”, a conchis prezentatorul PRO TV.

Citește și Cum arată dieta lui Florin Busuioc după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu câțiva ani. Actorul a slăbit aproape 25 kg: „La ora 17.00 este ultima masă. Nu am cheat-day”