BUTE-PASCAL LIVE STREAMING

BUTE-PASCAL LIVE STREAMING: Digi Sport transmite meciul în România, dar partida poate fi urmărită şi pe internet.

RomaniaTV.net
18 ian. 2014, 22:14
BUTE-PASCAL LIVE STREAMING

BUTE-PASCAL LIVE STREAMING AICIaiciaici sau aici. FAZE VIDEO PE DIGI SPORT

BUTE-PASCAL LIVE STREAMING, cantarul oficial 

BUTE PASCAL LIVE STREAMING. Lucian Bute va boxa duminică dimineaţă împotriva lui Jean Pascal. Partida va fi LIVE la DigiSport de la ora 6:15. Preşedintele FRB, Leonard Doroftei, spune că îi ţine pumnii lui Bute, dar îl avertizează cu privire la adversar. 

„Meciul cu Pascal este unul foarte important pentru Lucian, în care el trebuie să demonstreze că nu a fost din întâmplare un campion. Trebuie şi poate să îi dea o lecţie de box lui Pascal! Am încredere că Lucian este capabil să facă un meci de zile mari, deşi meciul poate să fie chiar unul mai greu decât cel cu Froch.

BUTE PASCAL LIVE STREAMING. Lucian BUTE trebuie să fie în permanenţă într-o continuă mişcare în ring şi, foarte important, să nu se apropie de Pascal.Va întâlni un pugilist agresiv, cu o rezistenţă foarte bună. Sper ca adversarul lui Bute să nu prindă ziua cea mai bună a lui. Eu îi ţin pumnii lui Lucian Bute şi sper că a înţeles cu adevărat ce înseamnă boxul şi faptul că are mereu nevoie de meciuri cu adversari valoroşi. Dar ]îi trebuie o rangă ca să î doboare.  Nu ştiu dacă o înfrîngere ar putea să fie finalul carierei pentru Lucian, asta doar el poate să decidă. Eu ştiu că în fiecare meci am mers la victorie. Aşa trebuie să facă şi el!”, a spus Doroftei la DigiSport.

BUTE PASCAL LIVE STREAMING. „Marioneta lui Interbox”.  Aşa l-a numit Pascal pe Bute la conferinţa de presă, deşi promisese că se va abţine de la declaraţii agresive.

La conferinţa de presă dinaintea meciului dintre Lucian Bute şi haitian, Jean Pascal (31 de ani) şi-a adus aminte de trecut. Deşi îşi propusese să nu atace verbal, exact asta a făcut. „Văd că adversarul meu nu a acceptat invitaţia de a veni pe scenă ca să-mi mai spună o dată să-mi tacă gura, aşa cum a făcut-o astă-primăvară”, a tunat Pascal.

Pe 25 mai 2013, cei doi ar fi trebuit să urce împreună în ring, dar intervenţia chirurgicală la mîna stîngă l-a împiedicat pe Bute s-o facă atunci, aşa că meciul la categoria semigrea s-a amînat pentru 18 ianuarie.

BUTE PASCAL LIVE STREAMING. LUCIAN BUTE: „Vrea să mă provoace”

„Dacă ar fi fost bărbat, mi-ar fi repetat chestia asta în faţă, dar a refuzat”, a continuat Pascal. Fanii lui Bute au huiduit. „Nu simt că lumea ţine mai mult cu Bute. Dar mă enervează rău de tot faptul că Interbox vrea să-l facă să pară mai iubit decît mine. Nu cred că e mai popular. Iar eu nu sînt lupul cel rău, simt doar că împotriva mea s-a dus o campanie de denigrare, iar Bute nu e decît marioneta celor de la Interbox”.

BUTE PASCAL LIVE VIDEO. Lucian Bute (33 de ani), fost campion mondial IBF la supermijlocie, s-a scuzat şi a spus că nu a crezut niciodată că limba franceză, învăţată în Canada, îi va aduce atîtea necazuri.

„Este o expresie din regiunea Quebec şi nu am vrut niciodată să mă arăt lipsit de respect faţă de rivalul meu. Ştiu doar că vrea să se joace cu mintea mea şi să mă provoace. Eu nu mă voi lăsa provocat”, a replicat românul.

Pascal l-a atacat pe Lucian Bute ori de cîte ori a avut ocazia. „O să-i fac retragerea!”, a spus el. Jean Pascal a avut tot timpul comentarii de făcut la adresa lui Lucian Bute. Cînd meciul nu era încă perfectat, promotorii celor doi necăzînd de acord asupra termenilor galei, Pascal a spus despre tabăra lui Bute „că le e frică de meci!”.

Apoi a venit accidentarea lui Bute la mîna stîngă, operaţia, amînarea meciului, şi alt prilej de comentarii pentru Jean Pascal, Bute nu a răspuns decît foarte rar.

BUTE PASCAL LIVE STREAMING. ALTE ATACURI LA ARESA LUI LUCIAN BUTE, potrivit GSP

„Bute e un boxer bun, dar nu unul de top. E adevărat că a fost campion, dar nu a avut parte de lupte tari. În singurul meci tare a fost făcut KO. În 18 ianuarie va fi al doilea test pentru că ştim cu toţii că sînt un boxer de elită” (Jean Pascal)

„Are două milioane de motive să accepte lupta. Pentru el e foarte bine, va încasa mulţi bani la ultima sa luptă, pentru că o să-l fac să se retragă” (Jean Pascal)

„Faţă de Lucian Bute eu mă bazez mai mult pe instinct. De fapt, aceasta e marea diferenţă dintre mine şi Bute. El este un boxer mecanic şi trebuie să înveţe să facă lucruri pentru a le pune în practică în timpul meciului. Este ca un robot. Eu sînt capabil să mă adaptez la orice situaţie. Nu are idee ce-l aşteaptă!” (Jean Pascal)

„Ştiu că în primele runde Pascal s-ar putea inspira din meciul cu Froch, dar sînt pregătit să înfrunt furtuna” (Lucian Bute)

Lucian Bute luptă cu Jean Pascal duminică dimineaţă, la ora 6:15, iar meciul va fi transmis în direct de Digi Sport, după ce RCS-RDS a cumpărat drepturile de televizare.

Pentru Lucian Bute meciul cu Pascal va fi primul după mai bine de un an. Ultimul său adversar a fost rusului Denis Grachev, pe care l-a învins la puncte, după 12 runde.

Lucian Bute are 31 de victorii la profesionişti şi o singură înfrângere, înregistrată în iunie 2012, când a pierdut centura IBF în faţa lui Carl Froch.

BUTE-PASCAL LIVE. Rudel Obreja a cerut suma de 100.000 de euro oricărei televiziuni care ar fi dorit să transmită meciul.

Lucian Bute va boxa cu Jean Pascal, dispută care, în Canada, este considerată istorică. Preşedintelui Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, i se pare destul de piperată suma care a fost cerută pentru televizarea luptei. „Suma depinde de valoarea meciului. Acum, fiecare cere cât vrea. Ce, e prost cine cere? Prost e cel care dă! Televiziunile s-au deşteptat şi ele. Probabil că iau în calcul că nu au spaţiu pentru publicitate. Eu cred că meciul va ţine 12 reprize, dar în box îţi asumi un risc. Nu poţi să ştii dinainte cât va ţine, nu-i ca la fotbal. Nu ştiu cât se plătea în România pentru meciurile mele. Eu boxam în America… Glumesc, bineînţeles. Cei de la Interbox gestionau transmisiile, eu chiar nu ştiam, nu aveam nicio treabă. Nu aveam niciun drept financiar din televizare”, a declarat, pentru ziarulring.ro, Leonard Doroftei.

BUTE – PASCAL LIVE STREAMING: Cote la pariuri

Lucian Bute si Jean Pascal se bat in cel mai tare meci din istoria Canadei la box, asa cum spun toate site-urile de specialitate de peste ocean.

Pascal este favorit in meciul de duminica dimineata, de la ora 6:15, avand o cota de 1.62.

Bute are o cota mult mai mare, 2.30 la o victorie si 6.50 pentru o victorie prin KO, iar o victorie rapida, in prima repriza, poate aduce un castig de 66 de ori mai mare!

Cote pentru victorie:

Jean Pascal 1.62
Lucian Bute 2.30


Meci BUTE – PASCAL. La două zile după antrenamentul cu public efectuat de Lucian Bute într-un mall din Montreal, adversarul său de duminică, Jean Pascal, i-a urmat exemplul şi a efectuat câteva mişcări în faţa fanilor.

Citeşte şi Meci BUTE – PASCAL. Campionul român are şansa să lupte pentru titlul mondial al semigreilor

Apariţia canadianului s-a vrut a fi una de efect, costumul său fiind unul cel puţin avangardist. Pascal a dat şi o explicaţie pentru tricoul galben-neon, cu mâneci lungi şi care îi acoperea o parte din cap şi faţă. „Este făcut special pentru a evita microbii şi pentru a pierde în greutate„, a declarat Jean Pascal, care mai are de dat jos câteva kilograme înaintea disputei de duminică dimineaţa, cu Lucian Bute.

Citeşte şi LUCIAN BUTE, anunţ important pentru fani: Cine va transmite meciul BUTE-PASCAL în România?

Jean Pascal a comentat şi declaraţiile lui Lucian Bute, care spunea că a găsit un defect în stilul său de luptă. „Poate găsi câte defecte doreşte, eu sunt pregătit să obţin cel mai bun rezultat. Un singur lucru e sigur, veţi urmări cel mai bun Jean Pascal pe care l-aţi văzut vreodată„, a spus canadianul.

Jean Pascal, în faţa publicului

BUTE PASCAL LIVE STREAMING. Lucian Bute va lupta duminică de dimineață cu Jean Pascal, în direct la Digi Sport 1 (ora 6:00), dar duelul celor doi a început încă de la conferința de presă oficială și a continuat apoi în studioul unei televiziuni din Montreal. Pascal l-a acuzat pe român că din cauza lui nu e în acest moment campionul lumii.

Cei doi pugiliști au fost invitați de către ATV Sports la un dialog în direct și după un început al discuțiilor civilizat, Jean Pascal a încheiat cu acuzații la adresa lui Bute: „Atunci când am semnat contractul pentru meciul de anul trecut, erai deja accidentat. Mi-am anulat o luptă pentru titlul mondial cu Chad Dawson pentru a le face pe plac partenerilor. Dacă nu s-ar fi întâmplat asta, acum eram campionul lumii.”, a spus canadianul de origine haitiană.

BUTE PASCAL LIVE VIDEO Bute n-a rămas dator și a replicat tăios că Pascal a ales să se bată cu el pentru bani: „Da, accidentarea exista și am decis să nu o agravez. Am luat decizia potrivită. Jean, ai avut un motiv mai bun decât dragostea pentru fani, pentru care ai acceptat lupta. Motivul au fost 2 milioane de dolari.”

„Cu tine accidentat puteam să lupt, și cu Dawson și cu tine, așa că aș fi câștigat încă 2 milioane de dolari.”, a replicat Pascal.

Prima dispută dintre Bute și Pascal ar fi trebuit să se dispute pe 25 mai 2013, dar a fost amânată după ce românul s-a accidentat la mâna stângă și a fost operat.

Meciul Bute-Pascal va fi LIVE VIDEO EXCLUSIV pe Digi Sport 1 duminică, de la ora 6:00. 

BUTE PASCAL LIVE VIDEO: Pugilistul Lucian Bute a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a avut „momente proaste”, însă acum este mai puternic şi mai încrezător şi vrea să îşi bucure fanii la 18 ianuarie, cu o victorie în faţa canadianului Jean Pascal, informează presa din Canada. 

După ce a pierdut titlul mondial în mai 2012, în fața lui Carl Froch, la supermijlocie, Lucian Bute a mai boxat doar cu Denis Grachev, victorie neconvingătoare însă, în noiembrie 2012.

După 14 luni de pauză, românul revine în ring duminică dimineață, împotriva lui Jean Pascal, la Bell Centre din Montreal, orașul de reședință al amândurora.

Va fi a doua luptă pentru Lucian la categoria semigrea și există cinci puncte cheie de luat în calcul înaintea disputei dintre cei doi.

BUTE PASCAL LIVE VIDEO: LUCIAN BUTE, statistica îl avantajează

Jean Pascal nu concepe să rateze victoria în fața lui Lucian Bute și este foarte optimist înaintea meciului de la Montreal, dar statistica este de partea românului.

Ajuns la vârsta de 33 de ani, LUCIAN BUTE a bifat 31 de victorii, spre deosebire de cele 28 ale adversarului său. Pugilistul român are nu mai puțin de 24 de succese obținute înainte de limită, în timp ce Pascal a învins prin KO doar de 17 ori.

LUCIAN BUTE a pierdut doar în fața lui Froch, prin KO, în comparație cu Pascal, care a bifat deja două înfrângeri, ambele la puncte, canadianul fiind învins și el de pugilistul britanic. Spre deosebire de Bute, Pascal are și un meci terminat la egalitate.

Avantajul lui Pascal ar putea să fie faptul că este mai tânăr cu doi ani decât Bute. Canadianul a împlinit 31 de ani în luna octombrie a anului trecut.

BUTE PASCAL LIVE STREAMING: LUCIAN BUTE, atu-urile pugilistului român

1. FORȚA: Bute e un puncheur de temut și a reușit ca pe cel puțin trei din patru oponenți să-i termine înainte de final, la semimijlocie. Pascal are forță în brațul drept, dar rata sa de KO, 54,8%, nu e impresionantă. Dacă Bute, boxeurul superior, se va mișca încontinuu evitând problemele și de asemenea trimițând strategic lovituri puternice, poate încheia mai devreme lupta.

2. RAPIDITATEA: Viteza poate face diferența! Bute are brațe mai rapide și de partea sa faptul că e stângaci. Asta ar putea să fie cheia luptei, românul venind cu lovituri din unghiuri neobișnuite și peste garda lui Pascal.

3. RĂBDAREA. Scenariul luptei pare evident: Pascal va începe agresiv, punând presiune, iar Bute va aștepta, ascunzându-se în spatele umărului său drept și mișccându-se mult pentru a nu deveni o țintă fixă. De aceea e esențial pentru român să contraatace și să încerce să-l rănească pe Pascal atunci când are șansa. Dacă Bute va reuși să treacă peste presiunea de la început, poate să profite apoi și să întoarce meciul în favoarea lui în reprizele de la mijloc.

4. AMINTIRILE. Pentru Bute, să controleze distanța poate fi principalul obiectiv. Să stabilească jab-ul este un argument defensiv obligatoriu pentru a face față avântului de început al lui Pascal. Bute își poate aminti strategia care l-a ajutat să-l învingă pe Jean Paul Mendy (neînvins atunci), pe care l-a făcut KO în repriza a patra în 2011, controlându-l cu jab-ul și cu loviturile de stânga.

5. NU GÂNDI, DOAR LUPTĂ! Bute vine după o accidentare și o lungă perioadă de inactivitate, părând ezitant și un pic indecis în ultima lui luptă. Dacă doar a avut nevoie de o perioadă mai lungă de revenire după înfrângerea cu Frotch, acum ar trebui să fie foarte bine. Trebuie să rămână concentrat în ring. Asta e crucial. Dacă va ezita împotriva lui Pascal, povestea se va termina repede pentru român.

BUTE-PASCAL LIVE VIDEO: Partidă are ca miză două centuri, una dintre ele onorifică, ale categoriei semigrea.

Cu o bursă de câte 2 milioane de dolari pentru fiecare dintre cei doi boxeuri, aprtida e considerată cel mai mare eveniment sportiv din Montreal în acest an, în condițiile în care și Bute și Pascal (care e născut în Haiti), sunt rezidenți în metropola canadiană.

Cariera lui Lucian Bute depinde în mare măsură de întâlnirea cu Jean Pascal, de la Montreal (în direct la Digi Sport 1, de la ora 06:00). Pugilistul român poate să reintre în circuitul marilor meciuri din Canada, după ce a pierdut în fața britanicului Carl Froch.

După succesul obținut împotriva lui Grachev, Bute are ocazia să demonstreze că poate să se bată la nivel înalt, Jean Pascal fiind un sportiv aflat în mare formă, în acest moment.

Dacă o înfrângere ar putea să reprezinte chiar finalul carierei pentru Bute, cei de la Interbox au făcut și un plan în cazul în care Lucian îl va învinge pe Jean Pascal.

LUCIAN BUTE luptă pentru Centura de Diamant la categoria semigrea contra lui Jean Pascal, iar meciul va fi transmis într-o gală ce va începe în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 3:00.

BUTE PASCAL LIVE STREAMING: Americanii merg pe directa românului

Înaintea disputei, Ring Tv, cel mai prestigios post de specialitate din Statele Unite, a realizat o analiză amănunțită a luptei, solicitând opiniile și pronosticurile a 22 de experți de renume de peste Ocean. Aceștia au disecat atuurile celor doi luptători și au oferit o avancronică amplă a meciului.

Jim Lapley, expertul HBO, crede că Jean Pascal e favorit, chiar dacă îl vede pe Bute ca fiind boxerul mai bun. „Dacă ar lupta amandoi în formă maximă, el e clar tehnicianul mai bun. Dar Bute n-are viteza lui Pascal, rapiditatea și explozia atletică. Cred că de asta Pascal e favoritul luptei.”, a declarat Lapley.

Lucian Bute are 32 de lupte la profesioniști, dintre care a pierdut doar una singură, iar 24 le-a câștigat prin KO. Pascal are doar 17 KO din cele 28 de victorii pe care le are în palmares, la care adaugă două înfrângeri și un meci nedecis.

„Bute n-a impresionat cu Grachev și de asemenea n-a luptat de 14 luni. Singurul dintre ei care a boxat în ultimul an e Pascal. Bazându-ne pe ceea ce am văzut în ultimul an și jumătate, cred că Pascal va fi luptătorul mai încrezător, așa că Bute are nevoie să întoarcă norocul de partea lui pentru a câștiga.”, mai spune Lapley.

Mike Coppinger, expertul în box de la USA Today crede și el că Pascal are șanse mai bune decât Bute să se impună: „Dacă meciul ar fi avut loc acum doi ani, Bute era favorit clar. Dar imaginea lui Bute bătut măr de Froch nu mi-a fost încă ștearsă din memorie. Sunt discutabile rezistența și loviturile lui Bute sunt acum discutabile, dacă mă gândesc la perioada lui de inactivitate. Pascal e un atlet superior.”

Doug Fischer, de la RingTv crede că va fi decisivă ambiția din ring a celor doi și-l laudă pe boxerul român: „Bute este boxerul mai bun în general, cu o tehnică mult mai ascuțită, dar cred că Pascal e mai puernic și pune mai mult suflet. Și cred că stilul neortodox al lui Pascal și forța sa vor pune probleme ritmului de a boxa al lui Bute.”

Contabilizând opiniile celor 22 de specialiști chestionați, scorul pronosticurilor a fost unul clar în favoarea lui Pascal, 21-1. 

BUTE-PASCAL LIVE STREAMING: Casele de pariuri îl dau ca favorit pe Pascal

BUTE – PASCAL. Casele de pariuri consideră că JEAN PASCAL are prima şansă în disputa cu LUCIAN BUTE, compatriotul nostru având cotă 7 să îl facă KO pe adversarul său. Meciul BUTE – PASCAL va avea loc duminică dimineaţa, la Montreal.

BUTE – PASCAL. Românii aşteaptă cu sufletul la gură meciul de box dintre Lucian Bute şi Jean Pascal, care va avea loc duminică dimineaţa, la Montreal (în direct la DigiSport 1 şi LIVE TEXT pe RomaniaTV.net), însă casele de pariuri sunt unanime în predicţiile lor privitoare la această partidă.

Fără excepţie, JEAN PASCAL este favorit la câştigarea meciului, ba chiar îi dau acestuia aceeaşi cotă la victorie, 1,70. Excepţie face Unibet, unde canadianul are cotă 1,65. Cotele lui LUCIAN BUTE la victorie variază între 2,10 – cât oferă Casa Pariurilor, Parisport şi PublicBet, şi 2,25 – cota oferită de Unibet.

Tot pe marginea meciului BUTE – PASCAL, bookmakerii consideră că sunt şanse mari ca el să se încheie înainte de limită, cota ca partida să se încheie printr-un KO fiind 1,70. În schimb, cei care mizează pe un deznodământ stabilit la puncte, după cele 12 reprize, primesc o cotă de 1,90. Şi la acest capitol JEAN PASCAL este favorit, cota ca acesta să-l facă KO pe campionul nostru fiind 2,35. În schimb, LUCIAN BUTE are cotă 7 să-l trimită pe adversarul său la podea.

Nici experţii americani nu cred ca românul are vreo şansă în faţa lui Jean Pascal. Ring Magazine a făcut o analiză a meciului BUTE – PASCAL, cerând părerile a 20 de experţi. Dintre aceştia, doar UNUL consideră că LUCIAN BUTE va învinge, el urmând să câştige disputa la puncte. Mai mult decât atât, dintre cei 19 experţi care au declarat că Pascal va învinge, 8 cred că pugilistul canadian va câştiga prin KO.

Meciul BUTE – PASCAL are ca miză centura WBC Diamond, un trofeu onorific pus la bătaie în meciuri istorice, iar învingătorul ar urma să-l întâlnească pe Adonis Stevenson în lupta pentru titlul mondial al categoriei semigrea, versiunea WBC.

DIGI SPORT LIVE VIDEO BUTE-PASCAL va avea loc duminica dimineata, in Bell Centre din Montreal. Meciul DIGI SPORT LIVE VIDEO DIGI SPORT LIVE VIDEO BUTE-PASCAL va fi în direct pe Digi Sport 1 duminică, de la ora 6:00 şi LIVE TEXT pe RomaniaTV.net

Digi Sport este o televiziune de sport deținută de consorțiul RCS&RDS. Emisia televiziunii a început pe data de 23 iulie 2009, odată cu emisia partidei de fotbal Újpest FC – Steaua București, de la ora 20:45. În aceeași dată s-a lansat și a doua versiune a canalului, Digi Sport Plus.

La mijlocul lunii noiembrie, canalul și-a lansat versiunea în format high-definition, denumită Digi Sport HD. Canalul este disponibil doar în platforma RCS & RDS. Un an mai târziu, a fost lansat Digi Sport HD. În 2011, televiziunile de sport ale RCS&RDS au primit denumirile Digi Sport 1, Digi Sport 2 și Digi Sport 3. În 2012, a fost lansat cel de-al doilea canal în format HD – Digi Sport 2 HD.

BUTE-PASCAL LIVE STREAMING:  Sfaturi de la un campion

BUTE-PASCAL: Cu doar câteva ore rămase până la meciul cu Jean Pascal, românul Lucian Bute este văzut drept câștigător sigur de către fostul vicecampion olimpic Marian Simion, însă cu o singură condiție: să treacă de primele 5 reprize, când haitianul își valorifică la maximum explozia.

Simion se bazează pe frecvența mai bună a loviturilor lui Bute, mizând că fostul campion mondial la categoria super-mijlocie versiunea IBF va puncta mai mult și, în cazul unei decizii la puncte, va fi preferat de arbitrii judecători.

„Pascal e un boxer de explozie și lovește foarte puternic. E mai puternic decât Bute, dar dacă Lucian depășește primele 4-5 reprize, când Pascal nu mai are o asemenea explozie și atâta forță, cred că va reuși să se impună, pentru că are o frecvență mai mare la brațe și cred că va reuși să puncteze mai mult.”, a declarat Marian Simion, în cadrul emisiunii „Campionii Digi Sport”.

BUTE – PASCAL LIVE VIDEO. Amânat aproape opt luni, meciul BUTE – PASCAL va avea loc duminică dimineaţa şi va putea fi urmărit în direct pe DigiSport 1 şi LIVE TEXT pe RomaniaTV.net, de la ora 06.15.

Întâlnirea din ring a fost prefaţată de conferinţa de presă, unde JEAN PASCAL s-a declarat extrem de deranjat de declaraţiile făcute de LUCIAN BUTE în ultimele săptămâni. „Când te referi la naţionalitatea oamenilor, la rasa lor, la convingerile lor religioase, la orientarea lor sexuală sau dacă vorbeşti despre familiile lor… Asta e lipsă de respect, iar nu nu am făcut niciodată aşa ceva„, a subliniat Jean Pascal. „Dimpotrivă, Lucian Bute, în ultima vreme, a dovedit lipsă de respect, a spus ceva care m-a şocat. A spus că îmi va închide botul. Doar animalele au bot, eu sunt om, am gură. Dacă are curaj, Bute să vină să mi-o spună în faţă„, a mai declarat Pascal, în timp ce Lucian Bute a precizat că a fost vorba doar de o expresie pe care a învăţat-o în Quebec şi nu a dorit să insulte. Bute a recunoscut că există lucruri de reglat între cei doi, dar ”le vom regla în ring”.

Peste 20.000 de bilete s-au vândut pentru meciul BUTE – PASCAL, considerat poate cel mai important din istoria boxului canadian.

BUTE- PASCAL LIVE VIDEO. „Sunt pregătit pentru furtună” a fost mesajul postat de LUCIAN BUTE pe Facebook, după cântarul oficial de dinaintea meciului cu JEAN PASCAL, programat duminică dimineaţa, la Montreal.

Meciul cu PASCAL este decisiv pentru cariera lui LUCIAN BUTE, el putându-l relansa în lupta pentru titlul de campion mondial sau, dimpotrivă, să-l forţeze să pună capăt carierei.

Reporterii România TV au mers la Pechea, în localitatea natală a lui LUCIA BUTE, unde au vorbit inclusiv cu primul antrenor al acestuia, Felix Păun. „Lucian are şanse 50% la victorie. Ambii sunt boxeri de mare valoare. Jean Pascal este un luptător puternic, recunoscut, a avut meciuri mari. Este foarte rezistent. Lucian este un sportiv mobil şi foarte rapid, deci fiecare va lupta cu armele sale. Sfatul pe care eu i l-aş da lui Lucian ar fi să se deplasaze cât mai mult, să lovească de la distanţă.

Cred că va privi acest meci cu mult mai mult realism decât pe cel cu Carl Froch, din mai 2012. A fost usturător acel eşec şi a trebuit să ia totul de la zero. În cazul în care va pierde acest meci eu îl sfătuiesc să se retragă, pentru a nu păta acel palmares foarte frumos construit de-a lungul timpului„, a declarat Feli Pău, pentru România TV

BUTE-PASCAL LIVE VIDEO STREAMING: Ultime ore, hrană şi odihnă

BUTE-PASCAL, ULTIMELE ORE: Lucian Bute a preferat să stea alături de apropiaţi, să ia gustări mici – cartofi, carne de vita şi legume. sub atenta supraveghere a unui nutriţionistă şi să doarmă mult pentru a fi în formă maximă. De partea cealaltă, Jean Pascal a preferat să insiste pe pregătirea mentală, antrenorul acestui declarând că nu i-a mai dat niciun sfat în ultima zi. 

BUTE-PASCAL: Cu doar câteva ore rămase până la meciul cu Jean Pascal, românul Lucian Bute este văzut drept câștigător sigur de către fostul vicecampion olimpic Marian Simion, însă cu o singură condiție: să treacă de primele 5 reprize, când haitianul își valorifică la maximum explozia.

Simion se bazează pe frecvența mai bună a loviturilor lui Bute, mizând că fostul campion mondial la categoria super-mijlocie versiunea IBF va puncta mai mult și, în cazul unei decizii la puncte, va fi preferat de arbitrii judecători.

„Pascal e un boxer de explozie și lovește foarte puternic. E mai puternic decât Bute, dar dacă Lucian depășește primele 4-5 reprize, când Pascal nu mai are o asemenea explozie și atâta forță, cred că va reuși să se impună, pentru că are o frecvență mai mare la brațe și cred că va reuși să puncteze mai mult.”, a declarat Marian Simion, în cadrul emisiunii „Campionii Digi Sport”.

BUTE – PASCAL. Amânat aproape opt luni, meciul BUTE – PASCAL va avea loc duminică dimineaţa şi va putea fi urmărit în direct pe DigiSport 1 şi LIVE TEXT pe RomaniaTV.net, de la ora 06.15.

Întâlnirea din ring a fost prefaţată de conferinţa de presă, unde JEAN PASCAL s-a declarat extrem de deranjat de declaraţiile făcute de LUCIAN BUTE în ultimele săptămâni. „Când te referi la naţionalitatea oamenilor, la rasa lor, la convingerile lor religioase, la orientarea lor sexuală sau dacă vorbeşti despre familiile lor… Asta e lipsă de respect, iar nu nu am făcut niciodată aşa ceva„, a subliniat Jean Pascal. „Dimpotrivă, Lucian Bute, în ultima vreme, a dovedit lipsă de respect, a spus ceva care m-a şocat. A spus că îmi va închide botul. Doar animalele au bot, eu sunt om, am gură. Dacă are curaj, Bute să vină să mi-o spună în faţă„, a mai declarat Pascal, în timp ce Lucian Bute a precizat că a fost vorba doar de o expresie pe care a învăţat-o în Quebec şi nu a dorit să insulte. Bute a recunoscut că există lucruri de reglat între cei doi, dar ”le vom regla în ring”.

Peste 20.000 de bilete s-au vândut pentru meciul BUTE – PASCAL, considerat poate cel mai important din istoria boxului canadian.

BUTE- PASCAL. „Sunt pregătit pentru furtună” a fost mesajul postat de LUCIAN BUTE pe Facebook, după cântarul oficial de dinaintea meciului cu JEAN PASCAL, programat duminică dimineaţa, la Montreal.

Meciul cu PASCAL este decisiv pentru cariera lui LUCIAN BUTE, el putându-l relansa în lupta pentru titlul de campion mondial sau, dimpotrivă, să-l forţeze să pună capăt carierei.

Reporterii România TV au mers la Pechea, în localitatea natală a lui LUCIA BUTE, unde au vorbit inclusiv cu primul antrenor al acestuia, Felix Păun. „Lucian are şanse 50% la victorie. Ambii sunt boxeri de mare valoare. Jean Pascal este un luptător puternic, recunoscut, a avut meciuri mari. Este foarte rezistent. Lucian este un sportiv mobil şi foarte rapid, deci fiecare va lupta cu armele sale. Sfatul pe care eu i l-aş da lui Lucian ar fi să se deplasaze cât mai mult, să lovească de la distanţă.

Cred că va privi acest meci cu mult mai mult realism decât pe cel cu Carl Froch, din mai 2012. A fost usturător acel eşec şi a trebuit să ia totul de la zero. În cazul în care va pierde acest meci eu îl sfătuiesc să se retragă, pentru a nu păta acel palmares foarte frumos construit de-a lungul timpului„, a declarat Feli Pău, pentru România TV.

Meciul BUTE – PASCAL se va juca duminică dimineaţa, de la ora 06.15, va fi televizat de DigiSport şi va putea fi urmărit LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

Meciul BUTE – PASCAL se va juca duminică dimineaţa, de la ora 06.15, va fi televizat de DigiSport şi va putea fi urmărit LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

 


BUTE PASCAL LIVE DIGI SPORT. Lucian Bute va lupta duminică de dimineață cu Jean Pascal, în direct la Digi Sport 1 (ora 6:00), dar duelul celor doi a început încă de la conferința de presă oficială și a continuat apoi în studioul unei televiziuni din Montreal. Pascal l-a acuzat pe român că din cauza lui nu e în acest moment campionul lumii.

Cei doi pugiliști au fost invitați de către ATV Sports la un dialog în direct și după un început al discuțiilor civilizat, Jean Pascal a încheiat cu acuzații la adresa lui Bute: „Atunci când am semnat contractul pentru meciul de anul trecut, erai deja accidentat. Mi-am anulat o luptă pentru titlul mondial cu Chad Dawson pentru a le face pe plac partenerilor. Dacă nu s-ar fi întâmplat asta, acum eram campionul lumii.”, a spus canadianul de origine haitiană.

BUTE PASCAL LIVE DIGI SPORT. Bute n-a rămas dator și a replicat tăios că Pascal a ales să se bată cu el pentru bani: „Da, accidentarea exista și am decis să nu o agravez. Am luat decizia potrivită. Jean, ai avut un motiv mai bun decât dragostea pentru fani, pentru care ai acceptat lupta. Motivul au fost 2 milioane de dolari.”

„Cu tine accidentat puteam să lupt, și cu Dawson și cu tine, așa că aș fi câștigat încă 2 milioane de dolari.”, a replicat Pascal.

Prima dispută dintre Bute și Pascal ar fi trebuit să se dispute pe 25 mai 2013, dar a fost amânată după ce românul s-a accidentat la mâna stângă și a fost operat.

Meciul Bute-Pascal va fi LIVE VIDEO pe Digi Sport 1 duminică, de la ora 6:00. 

Digi Sport este o televiziune de sport deținută de consorțiul RCS&RDS. Emisia televiziunii a început pe data de 23 iulie 2009, odată cu emisia partidei de fotbal Újpest FC – Steaua București, de la ora 20:45. În aceeași dată s-a lansat și a doua versiune a canalului, Digi Sport Plus.

La mijlocul lunii noiembrie, canalul și-a lansat versiunea în format high-definition, denumită Digi Sport HD. Canalul este disponibil doar în platforma RCS & RDS. Un an mai târziu, a fost lansat Digi Sport HD. În 2011, televiziunile de sport ale RCS&RDS au primit denumirile Digi Sport 1, Digi Sport 2 și Digi Sport 3. În 2012, a fost lansat cel de-al doilea canal în format HD – Digi Sport 2 HD.