Butonul minune care îți găsește Wi-Fi, la nevoie. Facebook are această opțiune, la îndemâna oricui

Facebook are un buton care te ajută să găsești rețea Wi-Fi, în caz de nevoie. Puțini sunt utilizatorii care știu acest lucru, deși se află la îndemâna oricui. Tot ce ai de făcut este să urmezi doi pași simpli.

07 iun. 2023, 16:40
Butonul minune care îți găsește Wi-Fi, la nevoie. Facebook are această opțiune, la îndemâna oricui

Butonul care te ajută să găsești Wi-Fi,  atunci când ai nevoie de o astfel de conexiune, se poate accesa din Facebook. Sunt situații în care conexiunea din date mobile nu este potrivită pentru anumite operațiuni, iar atunci este solicitat accesul la Wi – Fi. Pentru astfel de situații, programatorii de la Facebook au realizat un buton care te ajută să faci excat acest lucru: să găsești rețele Wi – Fi, cu conectare gratuită.

Citește și  Cât costă să renovezi un apartament sau să construiești o casă în 2023. Ce prețuri practică meseriașii vara aceasta

Tot ce ai de făcut este să accesezi Facebook, intri în meniul de Setări și confidențialitate și selectezi opțiunea Găsește Wi -Fi. Se va deschide o listă derulantă cu rețelele disponibile, iar din această listă se selectează rețeaua pe care să o folosești pentru conexiune.

Citește și  Amendă record, de 1,2 miliarde de euro, pe care a primit-o Meta, compania mamă a Facebook. Ce reguli au fost încălcate

Singurul impediment în toată această operațiune este acela că este necesară conectarea la datele mobile, cel puțin până în momentul în care urmezi pașii prezentați pentru a avea o conexiune la Wi – Fi. Facebook a anunțat, recent, că va introduce și alte butoane pentru utilizatori, care să le faciliteze accesul la diferite opțiuni.