Buzărnescu, după înfrângerea din FED CUP: Am dat tot ce am putut. Îmi pare foarte rău pentru acest meci, că nu l-am câştigat

Mihaela Buzărnescu a declarat, sâmbătă, după înfrângerea din confruntarea cu sportiva franceză Caroline Garcia, din Fed Cup, că a luptat până la ultima minge, dar adversara sa "a fost solidă cap-coadă".

RomaniaTV.net
20 apr. 2019, 16:55
Buzărnescu, după înfrângerea din FED CUP: Am dat tot ce am putut. Îmi pare foarte rău pentru acest meci, că nu l-am câştigat

„Îmi pare foarte rău pentru acest meci, că nu l-am câştigat. Am fost foarte motivată. Ea a fost solidă cap-coadă. A fost foarte greu să pot lua iniţiativa. Regret că nu am reuşit mai mult să atac. Am dat tot ce am putut şi am luptat până la ultima minge. Nu am atât de mult să îmi reproşez astăzi pentru că am simţit că am dat tot ce am putut. Nu este uşor să joci cu ea. Sper din tot sufletul echipa în a doua zi să ajungă să câştige. Este 1-1, dar la fel şi la Ostrava mi-am dorit. Sper mine indiferent cum va evolua jucătoarea care va fi pe teren, a României, să învingă. Simt că am jucat bine, că sunt pe drumul bun. A fost incredibilă atmosfera. Tot respectul”, a spus Buzărnescu la Digi Sport.

SIMONA HALEP CAROLINE GARCIA LIVE STREAM VIDEO în al treilea meci din FED CUP FRANTA ROMANIA

După prima zi a întâlnirii din semifinalele FedCup, Franţa şi România sunt la egalitate, scor 1-1. În primul meci al zilei de sâmbătă, Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial.Apoi, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Caroline Garcia, locul 21 WTA, în al doilea meci al semifinalei FedCup Franţa – România de la Rouen.

Duminică vor avea loc, cu începere de la ora 14.00, următoarele meciuri: Caroline Garcia, locul 21 WTA – Simona Halep, locul 2 WTA; Kristina Mladenovic, locul 66 WTA – Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA; Caroline Garcia/Kristina Mladenovic – Irina Begu/Monica Niculescu. Căpitanii celor două echipe pot opera schimbări în rândul jucătoarelor care vor evolua în aceste partide. Învingătoarea din această întâlnire va evolua cu câştigătoarea semifinalei Australia – Belarus, scor 1-1 după prima zi.


loading...