Buzdugan şi-a făcut testul de COVID: „Un chip livid așteptând testul. Toți cei care v-ați văzut cu mine, bateţi o cruce mare”

Omul de radio Daniel Buzdugan a împărtăşit cu fanii lui pe Instagram momentul în care şi-a făcut testul pentru coronavirus. Înainte de primirea rezultatului, Buzdu i-a rugat pe fani să se roage pentru el, pentru ca testul să fie negativ. 

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 06:26

Un chip livid așteptând testul COVID . Toți cei care v-ați vazut cu mine în ultimele două săptămâni bateți o cruce mare ca pe Caraiman , ca să ies negativ , deși eu sunt un tip pozitiv de fel:) va pup și vă dau de veste cum stă treaba cu mine: ori la bal , ori la spital. Testul l am făcut la Băneasa în parcare și nu a fost coadă deloc„, a scris Buzdugan pe Instagram.

Omul de radio a explicat şi cum decurge testul.

Este suportabil testul îți bagă un bețișor pe gât și pe nas totul foarte simplu„, a adăugat Daniel Buzdugan.

Citeste şi Codin Maticiuc, replici dure la adresa Guvernului. Ce spune despre măsurile luate de autorităţi

Comentariile followerşilor au curs la postarea lui Buzdu. Unii l-au încurajat, exprimându-şi speranţa că testul va ieşi negativ. Alţii l-au acuzat că face reclamă la testare, iar o a treia categorie a comentatorilor a fost cea a negaţioniştilor.

„Mă bucur când văd cât de „pozitivi” sunteți toți: COVID, speaker motivațional. C. O. V. I. D. – Controlul Omenirii prin Vaccinare și Identificare Digitală”

„Domnu meu…nu mai prosti lumea cu testelea astea ca nu exista asa ceva!!”

„Sa ma ierți Daniele in calitate de persoana fizica însă ca și pers publica mi-se pare putin aiurea si sa faci publicitate pentru testare și sa plătești pentru el…”

rezultat negativ

Câteva ore mai târziu, Buzdu a postat pe Instagram o poză din care reiese că rezultatul testului a fost negativ.