CA LA NOI LA NIMENI. Le-au înălţat strada, dar i-au blocat în curte VIDEO

Situaţie incredibilă pe o stradă din Curtea de Argeş. Mai mulţi locuitori sunt captivi în propriile case după ce strada care le trece prin faţa curţilor a început să fie reabilitată. Drumul a fost înălţat cu aproape jumătate de metru, iar acum oamenii nu mai pot deschide porţile.

23 apr. 2013, 10:53
CA LA NOI LA NIMENI. Le-au înălţat strada, dar i-au blocat în curte VIDEO

În urma lucrărilor de reabilitare, strada a fost înălţată cu 40 de centimetri. Şi asta în condiţiile în care până acum, nu a fost turnat asfaltul. Oamenii nu mai pot deschide porţile. Mai mult, şanţurile de scurgere au fost acoperite de constructori.

„Eu am deja canalizare făcută, deci canalizare făcută personal. Şi le-am spus, domnule nu vă mai înălţaţi, că noi noi cum mai deschidem? Că nu-i interesează, că ei fac”, a spus un bărbat la România TV.

Proiectul e realizat din bani europeni şi întreaga lucrare, care costă 47 de milioane de lei, trebuie să fie gata la 1 septembrie, altfel nu va fi plătită. „Problema e că totul e făcut conform proiectului, la cotă şi ştiu că sunt nelămuriri”, a explicat şeful de şantier.

Proiectul european a fost realizat de o firmă din Bucureşti, care, spun oamenii, nu a ţinut cont de realitatea din teren.