Ca la noi la nimeni! O pasarelă de pe autostrada Bucureşti – Ploieşti se termină în pădure VIDEO

Încă o minune pe autostrada Bucureşti-Ploieşti, care va fi inaugurată peste o săptămână. O pasarelă se termină... în pădure. Oamenii se crucesc şi nimeni nu pricepe cine a gândit proiectul.

RomaniaTV.net
22 iun. 2012, 17:05
Ca la noi la nimeni! O pasarelă de pe autostrada Bucureşti – Ploieşti se termină în pădure VIDEO

Autostrada Bucureşti – Ploieşti ar trebui să fie inaugurată peste o săptămână, dar sunt încă porţiuni la care se lucrează intens şi care par că nu au şanse să fie terminate atât de curând. De exemplu, pe o porţiune de câteva sute de metri încă nu a fost turnat asfaltul, iar o pasarelă aflată încă în construcţie în zona localităţii Dumbrava se va termina într-o pădure. Deocamdată, acolo există doar un cap de pod neterminat, iar în zonă nu există nicio şosea de pe care se va putea urca pe pasarelă, ci doar un drum pe câmp.

Localnicii nu ştiu ce să creadă despre pasarela lăsată neterminată. Nu au maşini, iar dacă va fi să meargă pe acolo, o vor face cu căruţa sau cu bicicleta.

În ciuda tuturor problemelor, constructorii au dat asigurări că până luni totul va fi gata. Inaugurarea acestei autostrăzi a fost deja amânată de două ori.

Autostrada Bucureşti – Ploieşti va fi deschisă traficului rutier începând cu 1 iulie, iar pe 30 iunie, inaugurarea oficială va fi făcută de biciclişti.