Cabral are cu ce se mândri. Fiica lui, Inoke, s-a făcut o domnişoară sexy FOTO

Cabral (39 de ani) se poate considera un tată fericit. Fiica lui de 15 ani, Inoke, rezultată din prima căsnicie, cea cu Luana (50 de ani), este o mândrețe de adolescentă. Anul acesta a terminat clasa a opta, așa că a fost în focuri cu Evaluarea Națională.

30 aug. 2017, 07:14

A trecut cu bine peste acest hop și cu media 8,62, așa că vacanța de vară a fost lipsită de stresul temelor, scrie click.ro. Cu puțin timp înainte de a începe viața de liceană, Inoke a fost răsplătită cu o vacanță în Insulele Canare. Alături de mama ei, puștoaica s-a distrat de minune, iar frumusețea ei exotică a atras toate privirile.

Citeşte şi Cabral şi soţia lui, implicaţi într-un accident în Spania. „Am nevoie de ajutor!”

Înaltă, brunetă, cu părul lung și cârlionțat, Inoke știe să pozeze, dar și în cadrele surprinse ad-hoc de mama sa arată ca un model gata de defilare pe podium.

Deși orice tată ar fi îngrijorat în privința admiratorilor, Cabral se declară liniștit. Cel puțin deocamdată: „Nu o păzesc, am impresia că se păzește singură!”, a declarat el acum câteva luni.

Citeşte şi Soţia lui CABRAL a fost cuprinsă de melancolie. Vezi fotografia de colecţie de la nuntă, postată de ANDREEA IBACKA

Luana și Cabra Ibaka au avut o relație intensă timp de cinci ani, la începutul anilor 2000, în ciuda diferenței de 11 ani dintre ei. Au rămas prieteni buni după divorț, de dragul pasiunii care i-a adus împreună, dar mai ales spre binele fiicei lor.