Cabral Ibacka, emoționat până la lacrimi de fiica sa cea mare: „Nod în gât, milioane de cuvinte în cap”

Cabral Ibaka a fost complet bulversat de mesajul pe care l-a primit recent de la fiica sa cea mare, Inoke.

15 mart. 2023, 13:32
Cabral Ibacka, emoționat până la lacrimi de fiica sa cea mare: „Nod în gât, milioane de cuvinte în cap”
Cabral Ibacka, impresionat de gestul fiicei lui

Cabral Ibacka și Andreea formează un cuplu de aproape 16 ani. El a plăcut-o pe actriță de prima dată când a văzut-o, dar i-a luat șase luni pentru a-și face curaj să o cheme la o cafea. Cei doi sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc și împreună au doi copii, pe Namiko și Tiago.

Cabral mai are o fiică dintr-o relație anterioară, Inoke. Tânăra este rodul iubirii dintre Cabral și faimoasa fotografă Luana Mitran. Cei doi s-au despărțit după cinci ani de relație, iar fata a rămas în grija mamei. Inoke împlinește 21 de ani anul acesta și chiar dacă relația cu tatăl ei nu a fost tocmai cea mai bună în perioada adolescenței, lucrurile par să meargă mult mai bine acum.

Citește și: Andreea Ibacka, anunţ surprinzător despre Cabral. Ce se întâmplă cu prezentatorul după ce s-a retras de la TV

„Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur”, spunea Cabral Ibacka anul trecut.

Cabral Ibacka în lacrimi

„Termin filmarea și iau telefonul. Văd că m-a sunat Inoke. Zic s-o sun înapoi, dar să arunc înainte un ochi pe mesaje. Văd că mi-a și scris. Deschid whatsapp-ul. Și, deși mesajul are legătură cu banii… de fapt, n-are nicio legătură cu banii. Are legătură cu puiul care – după ce a părăsit cuibul – începe să-și facă un rost în viață.Citește și: Moment jenant pentru Cabral chiar în supermarket. „Aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți”Puiul care se desprinde și își alege o direcție, un drum, începe să construiască propria poveste… o poveste în care tu ești doar o etapă premergătoare. Mesajul, că de la asta pornisem, era simplu: – Hei, acum m-am uitat în cont și-am văzut că mi-ai pus bani în continuare. Nu mai pune, doar am un loc de muncă, am salariu, stai liniștit…Păi cum să stau liniștit? Când tu te-ai făcut om mare… asta ce mă face pe mine? Ce vorbești, nene… un vârtej de sentimente și trăiri într-o singură secundă. Nod în gât, milioane de cuvinte în cap și cred că mi-a intrat și ceva praf în ochi, că altfel nu-mi închipui de ce s-au umezit brusc… Nu înțelegi ce înseamnă să fii părinte decât după ce ajungi părinte. Și-apoi n-are cum să-ți mai treacă…”, 

a scris Cabral Ibacka pe rețelele de socializare.