Moment jenant pentru Cabral chiar în supermarket. „Aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți”

Cabral este cât se poate de deschis în fața fanilor săi. Nu are nicio problemă în a împărtăși momentele din viața lui, chiar și cele mai puțin plăcute. De această dată, acesta a povestit momentul penibil pe care l-a trăit într-un supermarket.

11 mart. 2023, 09:19
Moment jenant pentru Cabral chiar în supermarket. „Aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți”

Cabral este în atenția publicului de ani de zile, Cu fiecare ocazie, acesta a demonstrat că este cât se poate de deschis și transparent cu fanii săi. Acesta povestește pe rețelele de socializare momente din viața lui, cât se poate de personale. Acesta nu se rezumă la a vorbi despre momentele fericite din viața sa, ci le împărtățește și pe cele mai puțin plăcute.

Citește și: Andreea Ibacka, anunţ surprinzător despre Cabral. Ce se întâmplă cu prezentatorul după ce s-a retras de la TV 

De aceastî dată, Cabral a scris o postare în care le-a povestit internauților momentul jenant pe care l-a trăit într-un supermarket. Totul s-a tras de la melodia lansată recent de Connect-R.

Piesa lansată recent de Connect-R și Raluka este extrem de senzuală și are un videoclip pe măsură. Melodia are șanse uriașe să devină un super hit, iar printre fanii acesteia se numără și Cabral, care s-a trezit fredonând piesa într-un moment extrem de nepotrivit. Mai exact, aflat la cumpărături, o doamnă s-a băgat în discuție cu prezentatorul TV, adresându-i o serie de complimente. Fără să realizeze, acesta a început să fredoneze versurile pline de picanterii ale melodiei, ceea ce ar fi putut să îi transmită doamnei un mesaj total nepotrivit.

Situația jenantă în care a fost pus Cabral.

„M-a nenorocit Connect-R!
Mă pun la coadă. În fața mea o doamnă pe la vreo 35, așa, drăguță.
Se întoarce o dată spre mine, zâmbește. Zâmbesc și eu, spun politicos:
– Bună dimineața!
Îmi răspunde la fel.
După un minut se întoarce iar spre mine. Îmi zâmbește iar și spune:
– Faci copii foarte frumoși.
Zâmbesc și eu, ușor stânjenit, îi mulțumesc.
Mai trec 30 de secunde, se întoarce din nou și zice:
– Să nu înțelegi greșit, nu vreau copii cu tine…
Dau din cap a prost, nu luasem în calcul o eventuală propunere, că știu cum se fac și mă cam grăbesc spre muncă… plus că aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți.
Trec încă 30 de secunde și – după ce m-a terorizat Namiko cu 800 de repeat-uri – îmi vine Connect-R în cap.
Așa că în timp ce mă aplec să pun rucsacul jos, deci ajung cu gura relativ aproape de urechea doamnei, fredonez inconștient, mult prea tare:
– Hai lasă-mă să te ating, ting, ting, ating, ting, ting… pe piele!
Na, să mă mai creadă cineva că sunt băiat cuminte…!”, a povestit Cabral pe rețelele de socializare.

Citește și: Cosmin Seleși i-a luat locul lui Cabral. Ce emisiune va prezenta la Pro TV: „Am aşteptat mult timp acest moment”