Cabral renunță la televiziune! Care e motivul care a stat în spatele acestei decizii: „Am fost trădat. Am refuzat cam tot”

Cabral a luat decizia de a sta departe de micile ecrane, cel puțin în următoarea perioadă. Află care este motivul pentru care prezentatorul a decis să ia o pauză de la televiziune.

28 iun. 2023, 14:32
Cabral renunță la televiziune! Care e motivul care a stat în spatele acestei decizii: „Am fost trădat. Am refuzat cam tot”
Cabral renunță la televiziune! Care e motivul care a stat în spatele acestei decizii: „Am fost trădat. Am refuzat cam tot”

Cabral a anunțat că urmează ca o perioadă să stea departe de televiziune, așa cum s-a întâmplat și cu câteva luni în urmă. După ce a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, prezentatorul TV a vrut să ia o pauză de platourile de filmare. Acesta a petrecut timp cu copiii și cu familia, lucru care îi lipsea.

Citește și: Cabral a făcut anunţul după 12 ani de căsnicie cu Andreea Ibacka

După o binemeritată pauză, acesta a revenit la cârma emisiunii „Ce spun românii”, de pe Pro TV, însă acesta a afirmat că nu este exclus să mai ia încă o pauză. Cabral este de părere că familia ar trebui să ocupe primul loc în viața oricărui om, iar el simte că nu petrece suficient timp cu aceștia.

„Plănuisem să stau acasă 6-8 luni și am stat 3, m-au rugat colegii să mă întorc, aveam niște treabă de făcut, am fost trădat. Dar acum urmează să terminăm acest proiect, nu am mai luat nimic, am refuzat cam tot, tocmai pentru a sta cu piticii acasă. Nu este că mai vreau o pauză, dar încerc să dozez foarte bine munca și timpul pe care îl dozez cu familia. E importantă meseria, e important job-ul, dar, în același timp, e mult mai importantă familia.”, a dezvăluit Cabral pentru ego.

Dat fiind că în prezent Cabral nu își permite să facă orice trăznaie care îi trece prin minte pentru că este în lumina reflectoarelor, speră ca la bătrânețe să dea frâu liber tuturor gânurilor și dorințelor.

„Îți zic sincer că îmi doresc la bătrânețe să fiu cel mai nebun moș de la mine din cartier. Am de gând să mă duc să îmi scot un certificat de zdrăngănit ca să nu mă poți băga la zdup și să încep să fac toate prostiile, să fiu moșul care aleargă gol prin cartier. Atunci nu o să mai fiu la televizor, nu o să mai fiu de interes.”, a mai continuat el, pentru sursa citată.

Cu câteva luni în urmă, Cabral anunța că se va retrage din televiziune, cel puțin o perioadă, din cauza faptului că este obosit. La momentul respectiv, prezentatorul de la ProTV mai afirma că are nevoie de timp pentru a se reconecta cu propria persoană.

„În viața reală fiecare se chinuie cu proprii șlapi, are propriile zbateri, cară proprii saci de cartofi. Ei, fix de cartofii ăștia zic acum. Eu… o să-i las puțin pe-ai mei pe trepte, aici. Nu că mă opresc, nu că mă las. Nu că-mi place sau că nu-mi mai place. Nu că nu mai am chef. Dar am obosit. Știu că sună a răsfăț… am obosit ăsta. Poate e, nu știu. Ce știu sigur este că am stat de vorbă cu mine toată viața… așa am reușit să fiu mai bun azi decât ieri, așa am putut să mă depășesc, așa m-am convins să nu mă opresc și să trag mai departe, să zâmbesc, să-mi îmbrățișez oamenii.”, scria pe blogul său personal acesta, în urmă cu câteva luni.

Citește și: Cabral și Andreea Ibaka, momente de panică. Vedetele au ajuns de urgență la spital cu fiul lor: „Obosiți și îngrijorați”