Cadavru DECAPITAT, descoperit în staţia CFR Brăila

Poliţiştii de la Transporturi au făcut o descoperire înfiorătoare în staţia CFR Brăila. În urma unui tren care circula spre Galaţi a fost găsit între linii cadavrul unui bărbat decapitat. Prima ipoteză a autorităţilor este că bărbatul, rămas momentan neidentificat, s-a sinucis.

RomaniaTV.net
06 aug. 2013, 12:37
Cadavru DECAPITAT, descoperit în staţia CFR Brăila

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, după plecarea trenului Regio 7370 Galaţi – Buzău, între firele liniei 1 din staţia CFR Brăila, o persoană de sex masculin este aşezată pe spate pe linia de cale ferată şi decapitată, potrivit informaţiilor furnizate marţi de IPJ Galaţi.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz, prima ipoteză fiind cea a unei sinucideri. De asemenea, anchetatorii încearcă să stabilească identitatea victimei.

Semnalmentele victimei sunt următoarele: înălţime 1,50-1,60 m, vârsta 40-50 ani, constituţie astenică, ten deschis, pe braţul drept un tatuaj în formă de inima şi în interiorul acesteia scris ‘NELU 1973’, pe umărul stâng tatuaj ‘harta României’ şi sub acesta cifrele „75” încadrat de semnul „=”. Pe braţul stâng şi continuându-se pe partea stângă superioară a pieptului are un tatuaj reprezentând o femeie. Persoana decedată purta o pereche de pantaloni tip blue jeans de culoare crem, cămaşă cu mânecă scurtă de culoare bleu şi o pereche de papuci imitaţie piele de culoare maro.

CITEŞTE ŞI: Supravieţuire MIRACULOASĂ. A fost lovit de tren, dar a scăpat cu viaţă