Cadavru plimbat cu tramvaiul timp de şase ore. Bărbatul făcuse infarct

Un bărbat de 64 de ani, care a decedat în urma unui atac de cord, s-a "plimbat" cu tramvaiul timp de aproximativ șase ore după ce şi-a dat ultima suflare. Niciun călător nu a sesizat să sesizeze şi să anunţe autorităţile.

13 iul. 2021, 23:24
Cadavru plimbat cu tramvaiul timp de şase ore. Bărbatul făcuse infarct

Cadavru plimbat cu tramvaiul timp de şase ore. Incidentul s-a petrecut pe linia 2 a tramvaiului din Zurich. Luni, 21 iunie, Pietrantonio de Sando a plecat din apartamentul său din cartierul Altstetten situat în suburbiile din Zurich.

Se ducea la muncă, la un magazin de haine din centrul orașului, unde era croitor. De Sando trăia singur. Avea doar un băiat care nu locuia cu el În dimineaţa fatidică, el a băut două cafele și-a cumpărat un pachet de țigări și s-a urcat în tramvaiul de pe linia 2 la stația Micafil, la ora 6.21. Cadavrul i-a fost descoperit în aceeași zi, în jurul orei 13.

Citeste si Cele mai absurde reclamaţii ale turiştilor de pe litoral: „Localnicele erau prea frumoase, iar acest lucru mi-a creat complexe“

De Sando a suferit un atac de cord care i-a fost fatal. A murit în scaunul de tramvai. Telefonul îi sunase de 14 ori. Deşi avea sonorul telefonului la maximum, niciunul dintre călătorii din tramvai nu a părut deranjat de sonerie, astfel încât să încerce să-l atenţioneze. Pe parcursul celor şase ore în care cadavrul a „călătorit” cu tramvaiul, niciunul dintre cei 1.200 de pasageri n-a avut curiozitatea să verifice motivul pentru care bătrânul înțepenit în scaun într-o poziție ciudată nu răspunde la telefon.

Alerta a fost dată în cele din urmă de o femeie, care l-a anunțat pe vatman. Acesta a apelat autoritățile, care au constatat decesul pasagerului.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată că Pietrantonio de Sando a călătorit douăsprezece stații, înainte de se prăbuși în scaun.

Citeşte şi Bebeluş aruncat de la etajul șapte de fratele mai mare. Mama riscă să ajungă după gratii