Femeia MOARTĂ descoperită pe plaja din Constanţa a fost identificată

Poliţiştii constănţeni au identificat-o pe femeia al cărei trup neînsufleţit a fost descoperit, joi dimineaţă, pe o plajă din municipiul Constanţa, aceasta fiind dată dispărută miercuri de la domiciliul său din comuna Cumpăna.

RomaniaTV.net
21 feb. 2013, 14:45
Femeia MOARTĂ descoperită pe plaja din Constanţa a fost identificată

Potrivit poliţiştilor constănţeni, cadavrul femeii a fost descoperit de un bărbat care se plimba în zona plajei „Trei Papuci” din Constanţa şi care a alertat imediat autorităţile.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit să o identifice pe aceasta, fiind vorba de o femeie în vârstă de 47 de ani, din localitatea Cobadin, dispărută în cursul zilei de miercuri de la domiciliu.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că pe trupul neînsufleţit al femeii nu existau semne vizibile de violenţă.

Femeia era îmbrăcata cu o haină, dar fără pantaloni sau fustă. Asupra sa a fost găsit un portofel, cu 40 de lei, fără alte bunuri, acte de identitate ori bijuterii.

Cadavrul a fost transportat la morga Cimitirului Central pentru necropsie şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului, anchetatorii spunând că la această oră nu este exclusă nicio ipoteză cu privire la decesul femeii.