Cadavrul fetiţei dispărute din satul Găvăneşti, scos din râul Buzău

Cadavrul fetiţei în vârstă de 5 ani, cu dizabilităţi de dezvoltare, din satul Găvăneşti, comuna Săgeata, judeţul Buzău, care a fost dată dispărută joi, a fost scos sâmbătă din apa râului Buzău, pe teritoriul judeţului Brăila, au informat reprezentanţii ISU Brăila.

03 iul. 2021, 15:31
Cadavrul fetiţei dispărute din satul Găvăneşti, scos din râul Buzău

Conform sursei citate, în zona unde corpul a fost scos din apă s-au aflat şi rude ale fetiţei, care au recunoscut-o.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău anunţase anterior, sâmbătă dimineaţă, că în cadrul activităţilor de căutare, în urma survolării spaţiului aerian cu un elicopter al MAI, a fost observată pe cursul râului Buzău, în judeţul Brăila, silueta unui cadavru.

Autorităţile au demarat ample acţiuni pentru găsirea fetiţei în vârstă de 5 ani şi 7 luni din satul Găvăneşti, comuna Săgeata, care a dispărut joi seară de acasă, la căutarea acesteia participând circa 140 de poliţişti, pompieri şi jandarmi, precum şi voluntari din localitate, dar şi din afara judeţului, a informat în cursul zilei de vineri IJP Buzău.

Dispariţia fetiţei fusese anunţată joi

Locuinţa minorei se află la aproximativ 50 de metri de albia Râului Buzău, potrivit Agerpres.

Raisa Florentina Scarlat, o fetiţă de 5 ani şi 7 luni, cu probleme de comunicare şi dezvoltare, a dispărut de acasă, din satul Găvăneşti, comuna Săgeata, judeţul Buzău. Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizaţi, joi seară, despre dispariţia minorei. Ea a plecat de la domiciliu în jurul orei 21.30, şi nu a mai revenit.

La momentul dispariţiei, fetiţa era îmbrăcată cu pantaloni scurţi de culoare roşie, fără articol vestimentar în partea de sus a corpului, desculţă.

Citeşte şi: Cine este bărbatul care a murit în explozia de la Rafinăria Petromidia. Avea 32 de ani