Cadavrul soţiei politicianului turc, găsit într-un sac. Fratele a ucis-o pentru 80.000 de euro VIDEO

Prezentatoarea de ştiri din Turcia, Lara Şaban, a fost ucisă de fratele ei pentru bani. Aceasta este principala ipoteză pe care merg anchetatorii în cazul tinerei dispărute acum trei săptămâni în Constanţa. Cadavrul acesteia a fost găsit pe un câmp din apropiere de Năvodari, informează România TV.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 08:13
Cadavrul soţiei politicianului turc, găsit într-un sac. Fratele a ucis-o pentru 80.000 de euro VIDEO

Trupul Larei Şaban a fost găsit la ieşire din localitatea Lumina, spre Năvodari la o lizieră. Oamenii legii au găsit trupul fetei într-un sac. Rudele au rămas şocate la aflarea veştii, nimeni nu concepe ca fratele Larei să o fi omorât pe aceasta.

Poliţiştii au făcut luni percheziţii la fratele Larei, dar şi la socrul acestuia. Au ridicat o maşină şi sunt probe care au dus la elucidarea cazului. Au fost şi interceptări telefonice, între cei doi suspecţi care i-au condus pe poliţişti la trupul fetei.

Fratele femeii ucise, Saban Gilberto Ghiunal, şi Davidescu George au primit luni seara mandat de reţinere pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav şi urmează să fie aduşi la Instanţă, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Potrivit anchetatorilor, Lara Şaban a fost ucisă în data de 3 mai, de fratele ei şi un complice al acestuia pentru a îi lua 80.000 de euro.

Ministerul Public precizează că, „la data de 03.05.2012, în jurul orei 17.30, Saban Gilberto Ghiunal şi Davidescu George au ucis-o pe Lara Saban cu scopul de o deposeda de o sumă mare de bani (aproximativ 80.000 euro), aflată în posesia ei, după care au ascuns cadavrul victimei”.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Gilberto Ghiunal Şaban, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat şi deosebit de grav, precum şi a inculpatului George Davidescu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav”, a informat Biroul de epresă al Ministerului Public.

Lara Saban era prezentatoare de ştiri în Turcia.