Cadavrul unei femei a fost descoperit în zona debarcaderului de la Plaja Olt

La o săptămână de la dispariția tinerei din Slatina, pompierii i-au găsit cadavrul în râul Olt. Tânara de 27 de ani, Irina Nicoleta Marcu, a plecat de acasă în noaptea de sâmbătă spre duminică și de atunci este de negăsit. Dispariția a fost anunțată de iubitul ei. Deocamdată, poliţia nu a confirmat că tânăra dispărută ar fi fost găsită duminică.

RomaniaTV.net
03 mai 2020, 14:53
Cadavrul unei femei a fost descoperit în zona debarcaderului de la Plaja Olt

Polițiștii au descoperit un cadavru pe râul Olt, în zona debarcaderului de la Plaja Olt. „Echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina s-a deplasat în zona debarcaderului de la Plaja Olt, unde a fost gasit un cadavru. Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea acestuia și pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, au precizat cei de la IPJ Olt.

Potrivit pompierilor olteni este cadavrul unei femei. „Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și barcă pneumatică, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, acționează în zona debarcaderului de la  Plaja Olt, pentru degajarea unui cadavru din râul Olt. A fost degajat, cu ajutorul accesoriilor specifice, trupul neînsuflețit al unei persoane de sex feminin, aflat la aproximativ doi metri de mal. Cazul a fost preluat de IPJ Olt”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Nici pompierii, nici cei de la IPJ Olt nu au putut preciza dacă este vorba despre fata dată dispărută în urmă cu o săptămână, Nicoleta Marcu. Cadavrul se află în stare avansată de putrefacție.