Adolescentă de 15 ani, dispărută de acasă în ajunul Învierii. Autorităţile solicită sprijinul populaţiei pentru a o găsi

O adolescentă de 15 ani din Cluj este căutată de poliţişti, după ce a plecat de acasă în sâmbăta Paştelui şi nu a mai putut fi contactată de familie. Persoanele care pot oferi detalii sunt rugate să sune la 112.

RomaniaTV.net
19 apr. 2020, 11:35
Adolescentă de 15 ani, dispărută de acasă în ajunul Învierii. Autorităţile solicită sprijinul populaţiei pentru a o găsi

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 18 aprilie a.c,  în jurul orei 17.50, Kiss Victoria Cristina, în vârstă de 15 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj a plecat de la domiciliu şi nu a mai putut fi contactată”, anunţă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj.

Adolescenta are 1.75-1.80 m, 85 kg, părul lung, vopsit negru, tenul deschis, ochii căprui, tatuaj în formă de şarpe pe antebraţul stâng.

Citeşte şi O tânără din Cluj a fost amendată cu suma de 1.000 de lei pentru că l-a criticat pe primar pe Facebook

În momentul dispariţiei, purta o flanelă portocalie, pantaloni negri, adidaşi tip gheată negri cu roşu.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.