Cadavrul unei tinere a fost găsit pe plaja din Mamaia

O tânără a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia. Oamenii care se plimbau pe plajă au sunat la 112.

28 sept. 2023, 13:11
Cadavrul unei tinere a fost găsit pe plaja din Mamaia

Trupul neînsufleţit al unei tinere a fost descoperit, joi, pe o plajă din Mamaia. Ulterior, tânăra găsită moartă pe plajă în Mamaia Nord a fost identificată de polițiști. Femeia se numește Laura Roșca, are 34 de ani și este din Turda, județul Cluj. Tânăra este cunoscută ca DJ Lalla.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au afirmat că pe trupul tinerei nu erau urme vizibile de violenţă.

“La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Fiul deputatului USR Iulian Bulai, de urgență la spital după ce a înghițit un dop la școală
„Am fost anunţaţi de către nişte turişti că o persoană este la firul apei, înecată. Când am ajuns aici era o maşină de Poliţie şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La faţa locului era o persoană la firul apei, s-a înecat. Nu ştim dacă este singura persoana care a intrat sau dacă sunt mai multe persoane. Facem verificări dacă găsim haine, ceva obiecte ale persoanei. Dacă a intrat singură în apă, e foarte greu să mai alerteze cineva. Sezonul s-a cam terminat, nu prea este lume pe plajă. Marea este agitată, steagul roşu este arborat, nu se ţine cont. Nu ştim cu cine era, ce s-a întâmplat mai exact. Are cam 25 de ani” a declarat Georgian Goariu, salvamar, pentru Ziua de Constanţa.

Contactat de către reporterii de la Replica de Constanța, Gabriel Culea, șeful salvamarilor din zona de nord a litoralului, a transmis faptul că încă nu dețin prea multe detalii despre incident, în momentul de față salvamarii caută indicii, obiecte care ar putea aparține femeii: „Este ceva cu care nu ne-am mai confruntat până acum. A fost găsită la mal, o persoană care nu era echipată de îmbăiere, noi avem steagul roșu de 3 zile arborat. Nu am găsit nici haine pe plajă, nu avem prea multe detalii. Este posibil să fie de azi-noapte. De dimineață băieții nu au văzut absolut nimic. Nu a strigat nimeni după ajutor, este puțin dubios. Se face o cercetare la fața locului. Nu a venit nimeni la noi să ne spună ceva, sau să ne semnaleze dispariția. Nu am găsit haine pe plajă, omul când vine la mare își pune o haină pe plajă, un prosop, are ceva la el. Sunt șanse mari  să se fi întâmplat peste noapte sau la primele ore ale dimineții. Colegii noștri au fost anunțați de o doamnă care a văzut trupul care plutea. Marea este foarte agitată, este foarte greu să intri la îmbăiere. Este posibil să fie adusă și din altă parte, am luat în calcul și acest lucru. Băieții au plecat cu ATV-urile, să caute indicii. În mod normal, la cum bate vântul, trupul ar fi putut veni din Mamaia Nord. Nu știm momentan. Vrem să strângem câteva detalii să vedem ce s-a întâmplat. Trebuie să știi să înoți foarte bine, este prima oară când avem un caz de acest gen. Nu e echipat în costum de baie, are un tricou și o lenjerie intimă.”

Pescobar a plecat la Muntele Athos să se reculeagă după ce ANPC-ul a lovit puternic în afacerea lui. Afaceristul va aduce peşte sfinţit: „Preoţii fac lucruri minunate în aceste ape ce înconjoară Mănăstirea Vatopedu”
La faţa locului au sosit echipaje medicale care au constatat decesul.  Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care tânăra şi-a pierdut viaţa.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care tânăra a murit, iar trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză prin care medicii legişti vor stabili cauza exactă a morţii.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.