Cadavrul unui bărbat a fost găsit în Dunăre. Victima avea buzunarele pline de bani şi ceas de firmă

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, duminică, pe Dunăre, în zona localităţii Capidava. Oamenii legii au găsit în buzunarele pantalonilor victimei suma de 1.450 de lei. De asemenea, bărbatul pu un ceas scump. 

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 10:55
Cadavrul unui bărbat a fost găsit în Dunăre. Victima avea buzunarele pline de bani şi ceas de firmă

Cadavrul bărbatului nu a putut fi identificat, întrucât nu avea supra lui nici un act de identitate, scrie replicaonline.ro. Medicii legişti urmează să efectueze necropsia pentru a stabili cauza morţii.

Citeşte şi Cadavrul unui bărbat a fost găsit în Dunăre

„La data de 16.01.2014, poliţiştii SRPT au fost sesizaţi despre faptul că, pe malul drept al fluviului Dunărea, km. fluvial 279, în dreptul localităţii Capidava a fost observat plutind pe suprafaţa apei un cadavru. Poliţiştii de investigaţii criminale împreună cu lucrătorii Postului de Poliţie Hârşova şi lucrătorii-criminalişti din cadrul I.P.J. Constanţa, s-au deplasat la faţa locului, stabilind că este vorba de un bărbat, în buzunarele obiectelor de vestimentaţie fiind găsită suma de 1.450 lei, un breloc cu două chei dintre care una de tip auto cu inscripţia VW şi una de yală obişnuită, iar la mâna stângă purta un ceas, marca SEIKO. Cadavrul a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Medgidia, în vederea efectuării necropsiei. În continuare se efectuează cercetări de către lucrătorii B.I.C., în vederea stabilirii identităţii cadavrului, a cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit decesul”, a informat IPJ Constanţa.